Fujikura відкриє завод у Вінниці на півтори тисячі місць. Обіцяють гарну зарплату

Fujikura відкриє завод у Вінниці на півтори тисячі місць. Обіцяють гарну зарплату
  • Японська компанії Fujikura Automotive Ukraine Lviv розширяє підприємства.
  • В Вінниці пропонують роботу на посадах операторів.  
  • Заробітна плата на період стажування - 4200 гривень плюс система бонусів.
     

«Завершили засідання “Кейданрен”, де працювали над інвестпроектами Україна-Японія. У результаті Fujikura Automotive Ukraine Lviv планує розширити роботу підприємства та збільшити штат зайнятих працівників з 2 тис. до 3 тис., а ще відкрити два додаткових заводи площею по 10 тис. м.кв. у Вінниці і Черкасах на 1,5 нових робочих місць кожен. Fujikura кажуть, що оцінювали перспективи роботи в Україні і вирішили, що тут чудові фахівці, можливості та умови», – повідомив перший віце-прем’єр-міністра Степан Кубів на своїй сторінці у Facebook .  

Довідка: «Fujikura Automotive Ukraine» - японська компанія, яка виробляє електрообладнання, телекомунікаційні системи та автомобільні компоненти. У 2013 році засновано українське відділення компанії в Львові. На сьогодні розпочато роботу з розширення виробництва в Вінниці.

Відео дня

«Fujikura Automotive Ukraine - Львів» пропонує роботу на посадах операторів.  Заробітна плата на період стажування - 4200 грн. + система бонусів.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up