«Є два «Соболі», один «Фольцваген» і «Тойота»: про автопарк козятинської ЦРЛ

«Є два «Соболі», один «Фольцваген» і «Тойота»: про автопарк козятинської ЦРЛ
Завідувач екстреної медицини Олександр Барський знайомиться з документами сучасного реанімобіля

Центральна районна лікарня отримала новий сучасний реанімобіль класу В. 

Його до медзакладу доставили 17 березня

– Це насправді необхідне придбання Козятинської ЦРЛ для медиків та мешканців нашої громади. Цим автомобілем можна перевозити пацієнта, який потребує реанімаційного забезпечення, у супроводі лікаря реаніматолога та медичної сестри, – розповідає завідувач відділу екстреної медичної допомоги ЦРЛ Олександр Барський. – Такий автомобіль — це вимога часу. Він необхідний для важких хворих. За допомогою апаратури, якою оснащений автомобіль, можна мати постійний контроль за пацієнтом та надавати медичну допомогу пацієнту під час транспортування його до лікарні в критичних ситуаціях. Він оснащений і дихальним апаратом, киснем, дефібрилятором, кардіо устаткуванням – усім необхідним. Раніше для транспортування важких хворих ми замовляли машину в санавіації, бо наші автомобілі для таких перевезень не пристосовані. Тепер маємо для цього сучасний реанімобіль.

 — Скільки у вас одиниць техніки задіяно на викликах і яку кількість населених пунктів ви обслуговуєте?

Відео дня

— Є два «Соболі», один «Фольцваген» і «Тойота», – каже завідувач екстреної медицини. – Вони майже вичерпали свій ресурс. Обслуговуємо всю Козятинську громаду. Крім того, до нас звертаються пацієнти міста Ружин та Калинівки. Багато людей приїздять у нашу лікарню з інших районів. Як кажуть, риба шукає, де глибше, а людина, де ближче, чи краще лікують.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Valentina Mandziuk

    Як це вичерпали ресурс ,,Соболі"? Їх нам придбали страхові компанії перед самим закриттям залізничної лікарні. М'яко кажучи хтось тут трошки ...... , або так треба казати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up