Дуже сприятливий період для Близнюків, а Козерогів чеають неприємності. Гороскоп на тиждень

Дуже сприятливий період для Близнюків, а Козерогів чеають неприємності. Гороскоп на тиждень
  • Що наступний тиждень (25-31 липня) принесе знакам Зодіаку?
  • Пропонуємо вам розважитися і зазирнути у гороскоп

Овен

Цього тижня важливо визначити пріоритетні завдання, і ви досягнете бажаної мети, якщо, звичайно, не перестараєтеся у боротьбі з емоціями. Вдале вирішення важливої ​​проблеми на початку тижня дозволить вам відчути гордість за свою персону та може принести покращення матеріального благополуччя. У четвер вам, схоже, прийдеться доводити свою правоту, проте не переходьте меж дозволеного. 

Телець

Відео дня

Якщо ви не у відпустці, то основну частину часу поглине робота. Бажано не думати про погане та не нервувати. Все якось влаштується. Середа тижня – чудовий момент для спілкування з друзями, якщо ви знайдете час посидіти у літньому кафе. У вихідні бажано зайнятися своїм будинком або дачею, позбутися старих речей. Водночас і місце звільните.

Близнюки

Дуже сприятливий період. Є всі шанси досягти душевної гармонії, потрібно лише вірити у краще. Ваш раптовий ривок уперед приведе вас до перемоги над обставинами. У професійній та особистій сфері все складеться саме так, як ви мріяли. Також з'явиться час на відпочинок, гроші та можливості для подорожі красивими місцями.

Рак

Що б ви не робили — чи насолоджуєтеся курортними пам'ятками, чи працюєте в поті чола — заняття ваше буде плідним і принесе задоволення, моральне — неодмінно, можливо, що й матеріальне. Підвищення працездатності допоможе зростанню вашої творчої та ділової активності. Виявіть свій талант жити з людьми і терпляче вичікувати, щоб зробити безпомилковий хід. 

Лев

Цього тижня ви зможете організувати принциповий захід, укласти вигідний контракт. Сприятливими будуть громадські контакти у другій половині тижня. У вівторок та середу ділові партнери можуть показати себе у справжньому світлі. Ближче до вихідних потребуватиме уваги ваша сім'я. Та й вам не завадить підтримка рідних. 

Діва

На початку тижня не починайте нічого нового, а просто упорядкуйте все старе, позбавтеся дурних думок про людей і життя в цілому. Постарайтеся не дратуватись і не ображатися. Все минеться, просто наберіться терпіння. Важливо не тільки генерувати ідеї, які здаються вам геніальними, а й шукати шляхи їхньої реалізації. 

Терези

Цей тиждень не сприяє чіткому дотриманню заздалегідь намічених правил. Прислухайтеся до внутрішнього голосу, під його керівництвом ви зможете діяти значно гнучкіше та ефективніше, враховуючи зміни обставин. Немає необхідності всі проблеми вирішувати самостійно, знайдуться бажаючі допомогти. Відмінний час для відпустки та подорожей. 

Скорпіон

Цього тижня у вас може виникнути потреба у враженнях художнього характеру. Не слід тиснути в собі потяг до прекрасного, до якогось із мистецтв долучитися слід обов'язково. У середині тижня ймовірні деякі внутрішньосімейні тертя, можливо, справа дійде до розриву стосунків. Втім, можливо, це і на краще, якщо почуттів більше немає. Натомість у вас буде шанс розпочати нове життя.

Стрілець

Якщо завдання, що стоїть перед вами, здається занадто важким, поділіть його на дрібні частини, і все вийде. Можна наважитися на ризиковане підприємство, якщо воно обіцяє прибуток. Серед тижня зустріч зі світом прекрасного сприятиме творчому сплеску та розкриттю нових здібностей. У вихідні ви можете отримати звістку від людини, яка далеко від вас.

Козеріг

На роботі не виключені зміни та складності. Але стосунки з колегами налагодяться, це створює позитивну атмосферу. Раптове знайомство серед тижня може стати початком плідної співпраці. Постарайтеся бути чесним із собою та оточуючими, тоді у п'ятницю ви самі не станете жертвою обману та інтриг. Будьте обережні у суботу – це несприятливий для вас день.

Водолій

Немає сенсу чинити опір обставинам і намагатися щось кардинально змінити в житті. Настав момент, коли краще плисти за течією, так заощадите сили та час. Серед тижня бажано думати, а не діяти. У суботу багато ситуацій можуть для вас прояснитися несподіваним чином. Приділіть більше уваги близьким, їм потрібна ваша підтримка.

Риби

Наступний тиждень вимагатиме обережності в думках і діях. Якщо, звичайно, ви не хочете, щоб ваші таємниці оголилися для загального огляду, тримайте язик за зубами. Однією з найнапруженіших проблем тижня можуть стати стосунки в сім'ї. Вам варто враховувати інтереси близьких, а не виявляти егоїзм та зарозумілість.

Читайте також:

«Ми без зв’язку вже майже місяць. Мрію повернутися у Козятин». Розповідь козятинчанки про життя в Херсоні

За скільки у Козятині можна купити велосипед?

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up