«Допоки одні саджають, інші – вирубують». Самгородчан закликають не знищувати ліси

«Допоки одні саджають, інші – вирубують». Самгородчан закликають не знищувати ліси
  • Серед жителів Самгородоцької громади поширюється тенденція на незаконну вирубку дерев.
  • «Допоки одні саджають, інші – вирубують» — б'є на сполох влада

— Основний результат вирубки дерев – це зникнення лісів. Багато людей навіть і не здогадуються, до якої катастрофи призведе вирубка дерев. Закликаємо мешканців Самгородоцької територіальної громади не порушувати чинне законодавство України та не завдавати шкоди зеленим насадженням, — пишуть на сторінці Самгородок Наш

Самгородчан закликають — якщо ви побачили вирубку, яка має ознаки незаконної, будь ласка не ігноруйте та обов’язково дзвоніть на 102.

Відео дня

— Дочекайтесь приїзду оперативної групи, переконайтесь про внесення усіх відомих вам фактів до опису огляду місця події — цим самим ви вбережете велику кількість лісу від незаконних вирубок у майбутньому.

Варто додати:

  • На минулому тижні, в рамках проекту програми ООН «Десятиліття відновлення екосистем», до Зозулинецької гімназії завітали ековолонтери Ольга та Микола Черневич.
  • Учням показували фільм про екологічні проблеми планети та рідного краю. Також вони мали змогу долучитися до проекту «Фільтр», який пропонує власноруч створити фільтруючу систему прибережної зони на основі верби. 

Читайте також:

У Самгородоцькій громаді планують встановити вітрогенератори

«Чи можна в лісі «врізати дуба»? Запитали стороннього мисливці за дровами

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Просто Так

    Були б адекватні ціни за комуналку - то і дерева були б цілі!!!

keyboard_arrow_up