І самогон, і цигарки, і зброя: поліція «накрила» 78-річного дідуся з Вівсяників

І самогон, і цигарки, і зброя: поліція «накрила» 78-річного дідуся з Вівсяників
  • Днями до поліції Козятина надійшла інформація на мешканця Вівсяників. Люди поскаржилися на 78-річного дідуся, що торгував цигарками без акцизних марок. Як виявилось в ході перевірки, це не єдине його порушення.

— Дільничні, спільно з ювенальною превенцією, виїхали на місце події для здійснення перевірки даної інформації, — розповів газеті керівник сектору превенції козятинського відділення поліції Євгеній Трайдакало. — Вилічили в дідуся тютюнові вироби на яки не було ні акцизних марок ні дозвольних документів для їх продажу. Окрім цього також вилучили 20 літрів самогонки і 100 літрів браги. А ще знайшли та вилучили не зареєстровану мисливську гладкоствольну рушницю і до неї 8 патронів.

Відомо, що дідусь 1943 року народження. В оселі проживає один. На на нього склали багато адмінпротоколів, які подаються на розгляд суду. До слова,  за одне порушення йому доведеться сплатити близько двох тисяч гривень. А в нього їх кілька.

Велика бійка: у пушкінському парку Козятина побилось дві компанії
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (18)
  • Вікторія Годонюк

    Спостерігала учора картину в селі, коли в 12.00 деякі жителі села були готові, і хочу зауважити, що не він наливав і продавав. А за рахунок діда деякі керівники поліції, за підтримки керівництва села, вирішили підвищити  показники в роботі. Три протоколи, це таке щастя. І мабуть тепер у Вівсяниках горілка не продається і в середу на місцевому базарі цигарки без акцизних марок також не продаються.
  • Читач04

    мусора не люди, їх взагалі не повинно існувати
  • Костя Панчук

    А чогоб це, ви взялися за чуже горе?
    Вам свого мало?
    Дивні люди?!
  • Лариса Воробйова

    Жаль этих стариков которые имеют маленькую пенсию
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up