Дитячий День міста з військовим оркестром

Дитячий День міста з військовим оркестром

Ось так в нас святкують

У цьому році на розважальних заходах для дітей з нагоди Дня народження міста самих винуватців торжества в центрі площі було мало. Переважна більшість дітей стояли в чергах на безкоштовні атракціони, які безкоштовними були з 10 до 20 години. Кому не хотілося стільки чекати, направлялися в якесь інше місце розваг. Хто хотів, щоб час спливав швидше, фотографувалися чи то біля плакату квітучих Нідерландів чи на гористих пейзажах Австрії.

Забігаючи наперед, скажу, уявіть розчарування матері чи батька, які простояли в черзі годину, а їх черга підійшла о 20.05. Адже після двадцятої години атракціони стали платними. На таке кажуть: “танцював, танцював та не вклонився”.

Працювала “Шалена лабораторія”. До неї в окремих батьків є зауваження. Їм не сподобалось, що побачене тут на площі, деякі діти можуть спробувати повторити в інших сполуках. Адже наші діти талановиті у всьому. Під час приготування кукурудзяних паличок рідким азотом, лабаранти з тарілки, в якій готували страву, розсипали палички. А справжній господар нашого міста малесенький Славік зробив їм зауваження: “А прибирати за собою, хто буде?”

Відео дня

Розважальних заходів для дітей вистачало — виступ вівчарки Арлани, виставка військової техніки і зброї військової частини, спортивної амуніції з багатьох видів єдиноборств, яку могли приміряти на себе діти, циркова програма. Остання від депутата облради Ірина Колесник.

Не дуже вписався для малечі концерт музикантів Національної гвардії. Оркестрових професіоналів зустріли з байдужістю до їхнього виступу. І справа тут не в тому, що козятинські діти не люблять музику. Сам оркестр Національної гвардії не вписувався в цей день у дитячу програму.

Відсвяткували дитячий День міста з розмахом. Тільки після кожного свята наступають будні. Якими вони будуть, покаже час. Та хотілося б, щоб грошей вистачало ще й на дитячі програми і культуру міста в цілому. А то якось дивно виходить: сценічні костюми вішаємо на плечі батьків дітей, які прославляють Козятин. А святкуємо, наче в бюджеті міста на культуру закладені мільйони.

Від редакції: Прикро, до болі, що в державі, яка перебуває в стані війни, високопрофесійний військовий духовий оркестр був не сприйнятий молодим поколінням. Довиховувалися. Це причина кричати на весь світ, що ми втрачаємо молодь. “Лісапетний батальйон” можемо чути, а військових музикантів, ветеранів АТО не здатні сприйняти.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:06 Минає рік, як ми втратили Захисника з Козятина Юрія Родюка 17:23 На Козятинщині вакцинуватимуть диких м’ясоїдних тварин від сказу 16:08 Козятинчанин у Вінниці наїхав на «зебрі» на школяра. Хлопчика доправили у травматологію 15:20 Семикласники ініціювали створення скейт-парку у Козятині Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 14:00 Живий коридор для Героя. На щиті повертається до рідної домівки Іван Білоус 13:04 У Козятині відбувся шаховий турнір. Перше місце — за першим ліцеєм photo_camera 11:39 Пам’ятнику-паровозу у Козятині «підбили око» 11:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:00 На наступному тижні знову будуть зміни в розкладі руху електропоїзда Козятин-Фастів 09:17 У Козятині полеглому Захиснику Іллі Завальному відкриють меморіальну дошку 08:04 Важко даються ігри на виїзді 08:00 На календарі 22 жовтня. Відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up