Чи будуть козятинчани платити за воду 41,13 грн?

Чи будуть козятинчани платити за воду 41,13 грн?

Наші соцопитування

Анатолій (45), керівник Козятинського ТПЖВ “Пам’ять”:

— Те, що ми на місці вирішимо наверху, ніхто й читати не буде. На мою думку, потрібно виходити на мирний протест і діяти перевіреними методами.

Відео дня

Петро (70), активіст:

— За таку воду, яка тече в наших кранах, ціна 14 гривень є великою, з таким же успіхом можна під’єднатися до нашої водокачки і отримати таку ж технічну воду, якою вона є в кранах наших будинків. Можливо вода з водокачки навіть кращою буде. Я був у Києві у дітей. Там вода з крана на смак краща, ніж наша «Тала» чи «Артезіанська» і коштує 21 гривню за куб води.

Олег (55), пенсіонер:

— Платити потрібно тому, що іншого водогону ми не маємо. Інша річ, звідки взявся такий тариф і чи він економічно обгрунтований? У моїй квартирі тече брудна вода без тиску, навіть інколи з неприємним запахом. Для приготування їжі ми воду купуємо. Воду, яку використовуємо для миття посуду, фільтруємо.

Анна (38), в декретній відпустці:

— Ціна 41 гривня, мабуть, найвища в Україні. Я б людям порадила замість водогонів робити водяні свердловини. Вода буде якісна і рано чи пізно окупиться. Те, що тече в кранах, то скоріше розсадник хвороб, а не питна вода. 

Антоніна (80), пенсіонерка:

— У мене свій будинок, я маю три криниці. Одну викопали, коли не було таких посух. Тепер в тій криниці води немає. Викопали другу. Яке добро, коли вода в будинку, а 41 гривню за брудну воду, це дуже дорого.

Світлана (36), залізничник:

— Я за таку воду платити не буду. Складаються враження, що нам водогоном подають «Боржомі». Оскільки нам відпускають технічну воду, то 41 гривню така вода не коштує.

Опитування

А ви будете платити за воду 41,13 грн?

Нагадаємо:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Виктор Довгенко

    Покращення прийшло, то платіть, і не нийте.
  • Tetiana Skovrunska

    Шкода, що вибору у нас нема (
  • Катя Бонецкая

    Вибір є завжди.
  • Володимир Сушко

    "А ви будете платити"
    А що зараз є вібір??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up