Готуються до 1 вересня: у школах Козятинської громади перевіряли, у якому стані знаходяться укриття

Готуються до 1 вересня: у школах Козятинської громади перевіряли, у якому стані знаходяться укриття
  • Навчальний процес не за горами. На Козятинщині продовжуються перевірки готовності закладів освіти
  • Цього разу чиновники, разом з представниками освіти, цивільного захисту, поліцейськими та фахівцями Держпродспоживслужби, побували у таких закладах Козятинської громади: Кордишівська, Флоранівська, Пиковецька гімназії; ліцей № 3, № 5, №7; ЗДО № 1, 2, 3, 5 та ДЮСШ.

 

Як додає Тетяна Єрмолаєва— Козятинський міський голова, комісія розпочала свою роботу ще у червні, зараз дивляться чи недоліки усунені і у якому стані знаходяться укриття.

— На даний момент зроблено дуже багато роботи задля створення безпечного простору, затишку та комфорту для дітей, і ми безмежно вдячні усім, хто доєднався до цього процесу. Основний акцент – саме на безпеці учасників навчального процесу. Тому у межах підготовки навчальних закладів проводиться перевірка укриттів, адже навчання з 1 вересня може бути можливим лише при їх наявності,  — йдеться у повідомленні — Після того як буде перевірено усі заклади, надамо інформацію стосовно їх готовності.

Відео дня

Повідомляються — після завершення усіх робіт батьки зможуть самостійно переконатись у готовності шкіл та садочків та особисто оцінити безпекові умови.

 

Опитування

Яку форму навчання у воєнний час обираєте ви для своїх дітей?

Нагадаємо:

 Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Елена Стецюк

    Вони що, дійсно планують проводити офлайн навчання?😡

    Алина Алина reply Елена Стецюк

    Олена Стецюк на це ж гроші виділяються великі. Розпочати потрібно, а потім грошики в карман, які зекономлять на харчуванні, світло, газ і т.д.  Без цього ніяк, бо по іншому грошей не вдасться вкрасти!

    Елена Стецюк reply Елена Стецюк

    Світлана Шморгун ⚡️Кабмин продлил карантин и режим чрезвычайной ситуации в Украине до 31 декабря 2022 года, сообщил представитель правительства в Верховной Раде Тарас Мельничук.

    Світлана Шморгун reply Елена Стецюк

    Олена Стецюк Ленчик, без цього складно потім буде карантин ввести...

keyboard_arrow_up