Зірка серіалу «Пес» гостював у Козятині

Зірка серіалу «Пес» гостював у Козятині
  • Актор Михайло Жонін, який зіграв капітана Гніздилова у серіалі «Пес», приїхав до нашого міста із благодійним ярмарком на підтримку військових.
  • Козятинчани фотографувалися з артистом, купували сувеніри та донатили на ЗСУ.
  • Як це було — читайте у нашій публікації

До нашого міста із благодійним ярмарком на підтримку Збройних сил України приїздив актор театру та кіно Михайло Жонін. Багато українців більше знають його як капітана Гніздилова. Це персонаж, якого зіграв актор у популярному комедійно-пригодницькому детективному серіалі «Пес», який транслювався на телеканалі ICTV.

Від початку повномасштабного вторгнення Михайло Жонін почав волонтерити. Він їздить по різних куточках нашої країни і збирає кошти на потреби військових. Сарни, Суми, Дубно, Луцьк, Рівне — це далеко неповний перелік міст, де вже побував актор. А тепер капітан Гніздилов завітав на Вінниччину. Спочатку актор побував в обласному центрі. По тому вирушив до Козятина.

— Ну що, друзі, Козятин, зустрічайте! Ми їдемо до вас у гості, — сказав Михайло Жонін на відео, яке опублікували на фейсбук-сторінці Культури Козятинської громади.

Відео дня

Капітан Гніздилов приїхав до нашого міста у суботу, 19 серпня. Зустріч із актором відбулася в середмісті Козятина, біля «Фори». Вже о восьмій ранку навпроти супермаркету організували невеликий ярмарок, на якому можна було придбати сувеніри та військові шеврони. Вбраний у чорну вишиванку та капелюх, Михайло Жонін сидів на стільчику і чекав на своїх шанувальників. Одна з жінок звернула увагу на те, що в актора нога перебинтована еластичним бинтом.

— Що це у вас з ногою? — поцікавилася козятинчанка.

— Москалів били, — жартує Михайло Жонін.

Козятинчани сідали на стілець поруч із актором, обіймалися з ним і робили фотографії. Чимало відвідувачів просили також автограф. Багато людей не могли стримати своїх емоцій.

— Ми з сином дуже любимо дивитися серіал «Пес», — каже до Жоніна козятинчанка. — Син мені з самого ранку казав: «Мама, я хочу до Гніздилова». От ми і прийшли до вас.

Біля капітана Гніздилова зібралася вже ціла група охочих сфотографуватися. Збоку стояв військовий у формі. Він щойно вийшов з магазину. Побачивши його, Михайло Жонін сказав:

— Братику, тобі без черги.

Військовий сів поруч, зробив з актором фото і побажав йому творчих успіхів.

— Дякую, — відповів Жонін. — Дякую вам всім.

Із самого ранку людей на благодійному ярмарку було ще не надто багато, тому до актора можна було підступитися. Натомість ближче до десятої зібрався цілий натовп. Козятинчани стояли і чекали своєї черги, аби сфотографуватися. Люди, які підходили, кидали гроші у скриньку для збору, що стояла на столі поруч із Михайлом Жоніним. Задонатити на ЗСУ прийшли і наші юні волонтери — Захар Іщук разом із друзями. Ми вже розповідали, що діти облаштували у середмісті Козятина блокпост, зібрали гроші і передали частину бригаді Морської піхоти, ще частину — волонтерам, які шиють одяг для поранених військових. Ще три тисячі гривень діти передали для підрозділу, на який наразі проводить збір Михайло Жонін. Вбрані у військову форму, наші юні волонтери спочатку сфотографувалися із актором. Після цього Захар підвівся, дістав зі свого бронежилета гроші і сказав:

— Передаємо три тисячі гривень третій окремій штурмовій бригаді.

Актор був вражений. Він одразу обійняв хлопчиків і попросив, щоб їх разом сфотографували.

Під враженнями від зустрічі з Михайлом Жоніним залишилися і козятинчани. Люди висловлювали свої емоції навіть у соціальних мережах.

«Шановний Михайло він же Гнізділов. Ви приїздили до Козятина 19 серпня, неймовірні враження. Стільки позитиву та неймовірних відчуттів ви подарували нам» — написала Inna Tukalenko на інстаграм-сторінці Михайла Жоніна. Хоча зауважимо, що багато шанувальників серіалу «Пес» на благодійний ярмарок не потрапили — козятинчани навіть не знали, що актор має приїхати.

Відео із зустрічі з актором дивіться на нашій сторінці в Інстаграм.

 

Читайте також:

Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає

«Ми навіть не очкували, що буде друге місце». Ірина Шахін про перемогу сина в міжнародному конкурсі

Yaktak запалив публіку у Козятині

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Віра Симончук

    Це супер!!!!!
  • Наталія Залевська

    Мені це більше схоже на цирк а не на ярмарок.
  • Валя Дрига-Опанович

    Дуже гарний актор,привіз багато позитиву до нашого міста,дякуємо.
  • Натали Максименко

    Ну ярмарок-то гучно сказано😆😅трошки якихось сувенірів  ...не дуже організатори заморочились. Актор мені дуже подобається,талановитий,але виглядало це дуже "пєчально",ніби фото з мавпочкою на пляжі.Нікого не хотіла образити....Всі ці зірки до війни про наші маленькі міста і не чули(не їх рівень),а зараз караванами їздять...Без образ....

    Олександр Заїчко reply Натали Максименко

    Натали Максименко щоб ви тільки знали скільки він допомагає військовим,скільки він підтримує хлопців в лікарнях.

keyboard_arrow_up