У першому ліцеї пролунав перший дзвінок. Фоторепортаж зі свята

У першому ліцеї пролунав перший дзвінок. Фоторепортаж зі свята
  • Літо промайнула як завжди дуже швидко. Розпочався новий 2024-2025 навчальний рік. У Козятинській громаді перший дзвінок у ліцеях та гімназіях пролунав сьогодні, 2 вересня.
  • Ми побували на святі у ліцеї № 1 імені Тараса Григоровича Шевченка.
  • Дивіться наш фоторепортаж 

На годиннику дев’ята ранку. Коридори та класи ліцею загомоніли дитячим сміхом. Всі святкові, гарно вбрані, з квітами та посмішками. Цей день особливих для учнів, батьків та вчителів. Позаду — літні канікули, попереду — уроки та нові знання. Перший урок — патріотичний. Його провели у кожному класі. А для першокласників, четвертокласників, учнів 5-В класу та дев'ятикласників урочистості відбулися у Козятинському міському будинку культури. Тут зібралися їхні рідні та близькі, друзі, аби привітати з Днем знань.

Відео дня

На сцені особлива мить — крокують першокласники. Їх вітають гучними оплесками. Для них шкільні двері відчиняються вперше у житті. Такі маленькі, цікаві, допитливі… Міцно тримаючи свого учителя за руку вони розпочинають свою стежину до знань, з українськими рушниками…

За доброю традицією учнів перших класів привітали зі святом ведучі, директор школи Оксана Кухар. та побажали мирного та щасливого майбутнього. Також діткам подарували шкільні портфелі у патріотичних кольорах.

А свято продовжується… На сцену ефектно виходять дев’ятикласники — наша талановита молодь, наше майбутнє. Для когось із них свято першого вересня у школі може стати останнім. Адже хтось вже обире свою професію, а хтось — свій профіль навчання у 10-му класі. Знову звучать теплі побажання та музичні вітання.

Також у залі були і четвертокласники. Вони закінчують початкову школу і для них ця мить теж хвилююча. А ще тут 5-В клас. За словами директора, вперше у ліцеї продовжили навчання з початкової школи — перші-четверті класи навчаються за програмою «Світ чекає крилатих», а ці п’ятикласники перейшли у 5-ий клас за курсом «Ліга крилатих».

Продзвенів перший дзвінок. Право виконати цю почесну місію надали першокласникам та старшокласникам. Тож нехай уроки будуть не нудними, а цікавими, а шкільна дружба — міцною та щирою. Сміливості, натхнення і гарних знань, наші школярі!

Читайте:

В останній день літа влаштували пробіг в пам’ять про Героїв у Козятині

Перше вересня у 922-ий день великої війни: репортаж з опорного ліцею Козятина

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Clarissa Kuprienko

    Вітаю дітей, їх батьків і вчителів з новим навчальним роком. Хай безпечно і гарно навчається, наші дорогі і найкращі у світі.❤💛💙
  • Сергей Иванов

    Бідні діти, зараз за них візьмуться і почнуть виховувати, хоча краще чим вони вже є від бога їх вже ніхто не зможе зробити...тепер їхнє життя перетворять в страждання, та піднесення назвуть це здобуттям знань, які справді є чисте сміття...
  • Galyna Gorobets

    Мирного неба Вам дітки, успіхів у навчанні і Божого Благословення! 🥰🌻🕊🌞🙏💖🌹🌿🌹
  • Oleksandr Petrenko

    А діточок то все менше і менше. Бо розумні люди своїх дітей у Європу вивозять і самі туди їдуть.

keyboard_arrow_up