Співали, танцювали та наближали перемогу: репортаж з концерту у селі Козятин

Співали, танцювали та наближали перемогу: репортаж з концерту у селі Козятин
  • Благодійний концерт на підтримку ЗСУ «Герої нашого часу», цієї суботи, 15 червня зібрав мешканців села Козятин. Правда, глядачів у залі будинку культури зібралося не так багато.  Але це аж ніяк не вплинуло на загальну атмосферу.
  • Діти славно постарались та влаштували справжнє свято. Дивіться наш репортаж

Під час повномасштабного вторгнення в кожного свій фронт. Наші мужні захисники щодня потом і кров’ю виборюють свободу для українського краю. А ми тут, хто як може, допомагаємо їм у цьому своє підтримкою. Саме з цієї метою — донатом для ЗСУ — у будинку культури села Козятин влаштували патріотичний захід. Діти танцювали, співали, розповідали віршики та наближали нашу таку бажану перемогу. Розповідаємо про все по порядку.

На годиннику трохи за 10:00. Тривають налаштування музичної апаратури, підключають мікрофони та перевіряють звук. Юні артисти потроху починають сходитися. У святковому вбранні, трохи схвильовані, але усміхнені, в очікуванні глядачів. Мабуть найбільш за всіх хвилюється директор будинку культури, керівник аматорського творчого гуртка Наталія Горецька. Та це і не дивно — позаду майже два місяці репетицій, організаційних моментів аби все пройшло добре. Останні приготування, технічна репетиція і все починається піснею «Хай буде весна». Чуттєво та патріотично, до сліз…

 Далі слово взяли ведучі. 

Відео дня

— Сьогодні майже кожну родину так чи інакше обпалило полум’я військових дій. На наших очах твориться історія — історія справжніх Героїв, яким ми присвячуємо цей захід — Героям нашого часу. Наш клубний захід не лишився осторонь цих непростих подій. Кожен з нас має можливість висловити свою активну громадську позицію та долучитися до благодійного збору, — мовили ведучі. 

А на сцені звучить музична композиція «Ми Україна». Слідом за нею ще співали «Журавлі», «Калатало так, серденько моє», «Мрія», «Юні хлопці соколята», «Біля тополі», «Переможе добро», «Не залишай», «Дитячим долонями», «Ой у лузі червона калина». Всі пісні патріотичні, мотивуючі, надихаючі, пісні нашого сьогодення.

Та не піснями єдиними артисти розважали публіку. Талановиті козятинчани розповідали вірші та танцювали запальні таночки, влаштовували флешмоби, якими зривали гучні аплодисменти. Дітки старалися, готувалися, викладалися на повну.

— Висловлюємо щиру подяку всім присутнім та всім, хто долучився до нашої благодійної справи. Ми віримо у нашу перемогу, бажаємо всього найкращого, миру, спокою та процвітання нашій славній землі Слава Україні! — сказала Наталія Горецька по завершенню офіційної частини концерту і запросила всіх підійти до стенду з власноруч зроблених гуртківцями поробок та скриньки на донат для ЗСУ. Тільки позитивні враження залишилися після концерту, подяка всім організаторам за це. Як повідомила Культура Козятинської громади, загалом вдалося зібрати 2130 гривень. Все буде Україна!

 

Читайте:

Гроші — ЗСУ, артистам — оцінки, громаді добрий настрій, а дітям — улюблені гірки

Двох художниць із Козятина прийняли до спілки художників

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Мар'ян Гармаш

    Неймовірний концерт! Величезна подяка  Наталії Горецькій за роботу! Номери бомбезні! 👍 Слава Україні!
  • Наталія Горецька

    Гарні, талановиті дітки, своїм патріотичним виступом підтримали наших захисників.

keyboard_arrow_up