Щасливі та з оберемками подарунків: репортаж з Новорічно-Різдвяного свята у Козятині

Щасливі та з оберемками подарунків: репортаж з Новорічно-Різдвяного свята у Козятині
  • Наприкінці листопада мешканців Козятинщини, Калинівщини та Хмільника запрошували на незабутню казкову подію з нагоди Дня Миколая та Нового року.
  • Організували безкоштовне Новорічно-Різдвяне свято для дітлахів команда Громадського об’єднання Ірини Колесник, спільно з міжнародними партнерами.
  • Фоторепортаж з заходу

Відвідати Новорічно-Різдвяну казку можна було попередньо зареєструвавшись за посиланням у гугл-формі. Охочих було настільки багато, що форма «підвисла» і деякий час бажаючі не могли зареєструвати свою заявку. Та згодом організатори усе виправили. І от, у суботу, 2 грудня всупереч повітряним тривогам через зліт МІГа, свято все ж таки відбулося, хоч і- із невеличким запізненням.

Місцем проведенням стала затишна актова зала Козятинського залізничного училища. Тут у кілька підходів для дітлахів показували повчальну виставу про Різдво та цінність стосунків у родині, під час якої з глядачами грали у сніжки та інші рухливі ігри. Найактивнішім та найкмітливішим вручали подарунки.

Відео дня

Після вистави дітей запросили до їдальні училища. Там витав аромат свіжоспеченої піци. Дітей розсадили за столи, де на них чекала улюблена випічка та сік. Після смачної трапези організатори свята почали роздавали подарункові набори, солодощі та Біблійні книги.

— Спільно з друзями з організації Open Door Foundation Vitaliy, Natalia Smolin  та міжнародними партнерами ми розпочали проведення святкових заходів до найчарівніших свят року —  Різдва та Нового року. Це час, коли весь світ наповнюється радістю, надією та взаєморозумінням. Для нашої команди важливо, що незважаючи на війну та виклики, що нас оточують, ми повинні зберегти дитинство наших дітей. Вони заслуговують на щасливі та незабутні моменти свого життя. Тому, навіть в такі складні часи, будемо робити все можливе, щоб забезпечити нашим дітям радість та  безтурботність дитинства, дозволяючи їм насолоджуватися святами, мріяти та вірити в чудеса, — написала згодом на своїй сторінці Ірина Колесник 

Наші діти заслуговують на щасливі радісні моменти. Їхні посмішки та вогники в очах — дорогого варті. Побільше б таких приємних та щасливих моментів!

Нагадаємо:

  • У середу, 6 грудня грудня у приміщенні будинку культури працюватиме резиденція Святого Миколая.
  • З 15:00 -19:00 діти зможуть поспілкуватися з Миколаєм і сфотографуватися, а слухняні та чемні ще й отримати цукерку .

Читайте також:

Православний календар на грудень 2023: що і коли відзначаємо

Резиденція Миколая і святкові містечка: що готують до Різдвяно-новорічних свят

Як у Сестринівській гімназії вечорниці влаштували

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up