Козятинське училище залізничного транспорту відсвяткувало 145 років

Козятинське училище залізничного транспорту  відсвяткувало 145 років
  • Сьогодні, 3 жовтня, Козятинське міжрегіональне професійно-технічне училище залізничного транспорту святкує 145 років освітньої діяльності.
  • За ці роки навчальний заклад підготував для залізниці понад 70 тисяч кваліфікованих робітників, спеціалістів та керівників.

Козятинське залізничне училище сьогодні приймало вітання з нагоди свого 145-річчя.

— Вітали сьогодні колектив навчального закладу зі святом та відзначали грамотами з матеріальними винагородами працівників за сумлінну та багаторічну працю, кваліфікованість та ініціативність в роботі, вагомий внесок у розвиток професійно-технічної освіти, — написала очільниця Козятинської громади

Директору училища Андрію Стецюку вручили подяку за розвиток навчального закладу, за участь в обласних, всеукраїнських та міжнародних виставках та грантах, завдяки чому заклад освіти виборює призові місця, почесні нагороди та представляє нашу громаду на міжнародоному рівні.

Відео дня

 

— Сьогодні училище навчає більше ніж 30 професій більше 600 студентів. Чудовий заклад і найстарший в області. Подяка ЗСУ за спокій! А Козятинському залізничному училищу процвітання! — написав заступник голови Хмільницької РДА Олександр Пузир

Нагадаємо:

  • У студентів та викладачів Козятинського залізничного училища минулого четверга був тривожний день. Навчання такого, як зазвичай, тут не було. Всіх евакуювали через повідомлення про замінування.
  • «Вибухівка у чорному пакеті у підвалі» — саме так повідомив поліції невідомий у телефонному дзвінку

  • У поліції відкрили кримінальну справу

Дивіться також, як в училищі провели День знань

Читайте ще:

Козятинське училище отримало 14 ноутбуків, вартістю понад 280 тисяч гривень

Козятинському залізничному училищу надали грант у 30 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up