Душевно та патріотично. Фото-відео репортаж з благодійного концерту у селі Козятин

Душевно та патріотично. Фото-відео репортаж з благодійного концерту у селі Козятин
  • Патріоти. Мешканцям села Козятин влаштували благодійний концерт на підтримку ЗСУ. Кожен міг не тільки насолодитися виступами артистів, а й долучитися до збору коштів нашим захисникам.
  • Скільки зібрали та що співали — у нашому репортажі.

Суботнього ранку на подвір’ї будинку культури у селі Козятині було незвично святково. Тут співали патріотичних пісень, танцювали, розповідали вірші, прославляли неньку-Україну та її Героїв. Все це було у рамках благодійного концерту, який влаштували на підтримку наших Збройних Сил України. Його підготували артисти з аматорського творчого гуртка, створеного при сільському будинку культури, під пильним керівництвом Наталії Горецької та за підтримки козятинського відділу культури.

Концерт мав виключно патріотично-благодійну місію. Кожен глядач, який завітав сюди, мав змогу долучитися до збору коштів, які підуть на підтримку захисників. Всі бажаючі могли кинути кошти в спеціально-облаштовану скриньку, або придбати поробки, сувеніри чи іграшки. Таким чином теж зробити свій вклад у нашу спільну перемогу.

Відео дня

— Сьогодні майже кожну родину так чи інакше обпалило полум’я війни. На наших очах твориться історія справжніх Героїв, яким ми присвячуємо цей захід, — сказали ведучі і розпочали концертну програму. Вона була насичена різноманітними номерами та виступами. Кожен був по своєму особливим. Видно, що дітки готувалися, хвилювалися, викладалися на повну. І це відчувалося. Душевні музичні композиції, такі як «Мамо, не плач», «Українська лють», «Народна», «Там, біля тополі», «Журавлі», «Незламна», «Дитячими долонями» виклали різні емоції. Були і гордість за нашу Батьківщину, і вдячність українським воїнам, які захищають та шана і повага тим родинам, які виховали нескорених і незламних синів і дочок, що віддали свої життя на болі бою задля щасливого майбутньої нашої держави.

До сліз прозвучала пісня «Я не хочу грати у війну» у виконанні Владислава — брата нашого загиблого Героя Артема Москаля. Їх ніхто не міг стримати, адже наші молоді хлопці, яким ще жити і жити, кладуть свої голови у битві з безжальним ворогом. Вічна пам’ять та слава нашим Героям!

Трепетним були виступи найменших артистів. Вони і танцювали, і розповідали віршики. Так ніжно, по-доброму, з любов'ю до України. Справжні маленькі патріоти.

Колориту та яскравості додавало гарне, українське вбрання — вишиванки, віночки, прапори. Дивишся на наших дітей, на наше майбутнє і розумієш — ми найгарніша, найталановитіша, найдобріша та найхоробріша нація.

Концерт тривав близько півтори години та цього вистачило, щоб отримати дозу патріотизму. Закріпила її композиція «Ой, у лузі червона калина», яка стала нашим чи не другим гімном. Після неї слово взяла Наталія Горецька, яка висловила щиру подяку всім присутнім і всім, хто долучився до благодійної справи на підтримку ЗСУ.

— Ми віримо у нашу перемогу, бажаємо миру, спокою та процвітання нашій славній землі, — сказала Наталія Горецька.

На свято завітала голова громадського об'єднання, волонтерка та меценатка Ірина Колесник. Вона приєдналася до слів вдячності нашим хоробрим захисникам, побажала їм якнашвидше повертатися додому живими та обов'язково з Перемогою. А юним талановитим виконавцям вручила невеличкі подарунки.

В результаті, на благодійному концерті вдалося зібрати 5 тисяч шістсот гривень. Гроші підуть на потребу ЗСУ, їх передали Ірині, яка з перших днів війни активно підтримує наших військових на передовій. Слава Україні! Героям Слава.

 

Читайте також:

Драйвово те енергійно. Колектив черлідерів «LevelUp» дав звітний концерт

Емоції, таланти та патріотизм: фоторепортаж з концерту у Самгородоцькій музичній школі

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up