Драйвово те енергійно. Колектив черлідерів «LevelUp» дав звітний концерт

Драйвово те енергійно. Колектив черлідерів «LevelUp» дав звітний концерт
  • Яскраві помпони, граційні рухи у поєднанні з елементами акробатики — це все про вечір четверга.
  • Наші черлідери «LevelUp» вийшли на сцену на звітному концерті.
  • Перед глядачами виступили не лише вихованки, а й тренерка Наталія Салинко

Що таке черлідинг — ми знаємо завдяки американському кінематографу. Ми часто бачили у фільмах про школу, як під час футбольних та баскетбольних матчів виступають групи підтримки з помпонами. Потрапити до такої команди мріє кожна американська школярка. У нашому місті цю мрію втілила в життя Наталія Салинко — три роки тому дівчина організувала в Козятині заняття з черлідингу. За цей короткий проміжок часу на долю колективу випало чимало — і карантинні обмеження через пандемію, і повномасштабна війна. Та це не стало на заваді до вдосконалення. Свої вміння команда черлідерів «LevelUp» продемонструвала на звітному концерті, який відбувся у четвер, 15 червня.

— Хто вперше бачить і не розуміє, що таке черлідинг, я трішки вас поінформую, — звернулася до глядачів ведуча Тетяна Фабіцька. — Черлідинг це складнокоординаційні, командний і не тільки вид спорту, який поєднує в собі характерні риси художньої та спортивної гімнастики, акробатики та різних танцювальних технік. Офіційно зареєстрований в нашій країні з 2004 року, тож це дуже молодий вид спорту. Із 2005 року в Україні щорічно проводяться чемпіонати і кубки черлідингу. Але як то кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути.

Відео дня

Звітний концерт відкрила помічниця тренерки Вероніка Ткаченко із сольним виступом. Минулого року через війну дівчина переїхала разом із сім’єю до нашого міста.

 

 

Потім вийшли на сцену наймолодші учасниці — команда «Малявки. Поки черлідерки готувалися до наступних виступів, колектив будинку культури «Країна мрій» заспівав пісню.

Після цього на глядачів чекали сольні виступи. Спочатку своєю граційністю всіх зачарувала Іванна Герасименко. Дівчина виступила під пісню Наді Дорофєєвої «Що б не було». Потім із запальним соло-номером під пісню Бейонсе «Single ladies» виступила одна з наймолодших учасниць команди, Кіра Вахлярська. Попри свій дуже юний вік, дівчинка вже має серйозну нагороду: вона — золота призерка кубку Києва.

Катерина Ткаченко запалила публіку під пісню Монатіка.

 

На наших черлідерок чекав невеличкий перепочинок, а глядачів тим часом вразила потужним вокалом Іванна Астахова. Дівчина заспівала пісню «Відьма». На черзі були парні номери. Перед глядачами виступили Дарина Креденцер і Валерія Перепечай та сестрички Катерина і Вероніка Ткаченки.

Після цього глядачі переглянули невелику презентацію про життя колективу «LevelUp». По тому на сцені знову з’явилися черлідерки. Дівчата виступили під композицію «Незламна» і продемонстрували складний акробатичний елемент — піраміду. Даша Повар емоційно заспівала «Більше для нас», пісню гурту «Океан Ельзи». По тому виступила середня група колективу. Виступали не тільки вихованки, а й сама тренерка. Наталія Салинко показала номер у парі з Веронікою Ткаченко. Колектив «Мрія» заспівав «Веснянку». Наостанок перед глядачами виступила старша група команди «LevelUp».

Усі черлідерки вийшли на сцену. Ведуча концерту Тетяна Фабіцька запросила до мікрофонна секретаря міської ради Тетяну Римшу та начальницю відділу культури Світлану Рибінську. На сцену піднялася лише Світлана Рибінська і пояснила, що секретар ради мусила покинути концертну залу раніше через важливі справи.

— Від імені міської ради, від імені всіх присутніх сьогодні в залі висловлю спільну нашу думку — це було круто, це було класно, це було драйвово, — сказала Світлана Рибінська. — Ви молодці. Це було красиво і ми розуміємо, наскільки це непросто було досягти. У вас крутий керівник. Ви класно працюєте. Ви дуже організована команда. Дуже красиву інкрустацію до цього концерту додали наші вокалісти. Це було дуже гарно. Працюйте, діти, приносьте нам задоволення. А керівникам натхнення і всіх умов, які будуть нам допомагати це реалізувати. 

Світлана Рибінська подякувала також Тетяні Фабіцькій, адже саме вона підготувала вокалісток, які долучилися до концерту, і побажала усім дітям успіху.

— Тепер хочу запитати дітей, ви свого керівника любите? — взяла слово ведуча Тетяна Фабіцька.

— Так, — відповіли діти.

— Так трішки любите? — перепитала Тетяна Фабіцька. — Ану давайте голосніше.

— Так, — голосно вигукнули діти.

— Хочете почути, що вона вам хоче сказати? — запитала ведуча.

— Так, — відповіли діти.

— Сьогодні у нас особливий день і я хочу подякувати не тільки дітям, я хочу подякувати також батькам за вашу відповідальність, наполегливість, — звернулася до усіх присутніх тренерка Наталія Салинко. — «LevelUp», ви в мене найкращі, я вас обожнюю. Потрібно прагнути старатись бути звжди кращими. Нам є до чого прагнути і я б хотіла подякувати всім, хто прийшов, споглядав разом з нами, підтримував оплесками. Це дуже важливо для тих, хто виступає.

Тренерка Наталія Салинко нагородила усіх учасниць подяками.

 

Читайте також:

Випускний в укритті. Одинадцятикласникам двох ліцеїв Козятина вручили свідоцтва

Цього року у Козятинській громаді 30 медалістів. Назвали їх імена

«У добру путь». У Козятині розпочались випускні. На фото — 11-класники ліцею № 2

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up