День Соборності України у Козятині: вшанували полеглих Воїнів, провели патріотичні заходи у школах

День Соборності України у Козятині: вшанували полеглих Воїнів, провели патріотичні заходи у школах
  • Сьогодні, 22 січня вся Україна відзначає одне з найважливіших державних свят — День Соборності України. Свято єднання сили і духу нашого народу.
  • З нагоди Дня Соборності та Свободи України у Козятині відбулося покладання квітів до пам'ятного знаку видатного українця Михайла Грушевського, а також до пам'ятного знаку Захисникам України, які виборювали наше право на свободу до останнього подиху.

Біля Алеї Пам'яті відбулося вшанування всіх полеглих Воїнів хвилиною мовчання.

— День Соборності є дуже важливим днем, адже саме він нагадує про найголовніший урок нашої спільної історії : «Наша Єдність це наша Зброя». Невтомні, справжні воїни, наші захисники, до останнього свого подиху боролися, віддавали свою силу та мужність, щоб ми всі могли сьогодні жити в єдності та свободі. Нехай їхня жертовність буде для нас вічним прикладом для наслідування та натхненням у збереженні нашої соборності. російська агресія лише підсилює важливість Акту Злуки. Бо знову Україну хочуть пошматувати та розділити, силою забравши її землі, встановивши штучні кордони й сірі зони, посваривши наш народ, пропагандою ввівши в оману, — йдеться на сторінці Козятинської територіальної громади

Відео дня

По ліцеях та гімназіях громади пройшли патріотичні уроки, тематичні заходи та флешмоби єднання

Опублікували відео з нагоди свята і на сторінці Культури Козятинської громади 

Пропонуємо переглянути

 

 

 

 

 

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Микола Співаченко

    Прозвітуйте перед громадою
  • Надія Кучер

    Яка соборність, довели країну до ручки, воювати немає чим , діти безневинно кладуть свої голови, стають каліками ,головне за що,та за кого.
  • Олег Петров

    Да ужжжжжжж чому тут радіти, безумні і божевільні люди вибивають один одного і земля на всіх чекає! Вся Україна в хрестах і руїнах лежить Ось і весь вінець незалежності

keyboard_arrow_up