Затримали двох любителів наркотиків, виїжджали на крадіжки та шукали шахраїв: кримінал тижня

Затримали двох любителів наркотиків, виїжджали на крадіжки та шукали шахраїв: кримінал тижня
Фото ілюстративне
  • Кримінальна хроніка Козятинщини за минулий тиждень (з 18 по 24 вересня)

Минулого понеділка, 18 вересня на службу 102 прийшло повідомлення, що в Махаринцях Козятинської громади виявили наркотики. Заборонену подрібнену речовину рослинного походження поліцейські знайшли при огляді гаражного приміщення одного із місцевих жителів. Вилучили скляну банку ємністю 0.5 л. та 3 паперових згортків, вагою близько 100 грам. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 309 КК України.

У вівторок, 19 вересня до поліції з заявою звернулась жителька Збаражу, Самгородоцької громади. Жінка натрапила на шахраїв. Вона перерахувала трохи більше двох тисяч гривень на банківську картку невідомої особи, як передплату за купівлю автомобіля ВАЗ. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 190 КК України.

Цього ж дня у Козятині сталася бійка. Про це до поліція повідомила козятинчанка. Вона заявила — її побив сусід. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 125 КК України.

Відео дня

Середа, 20 вересня, обійшлася без криміналу. У четвер, 21 вересня у селі Козятин, правоохоронці зупинили водія трактора і виявили посвідчення водія з ознаками підробки. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 358 КК України.

Цього ж таки четверга затримали ще одного «любителя» наркоти. Її знайшли у 30-річного козятинчанина. У чоловіка виявили 10 грам коноплі. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 309 КК України.

У п’ятницю, 22 вересня на шахрайські дії попався мешканець Махнівки. Поліцейським чоловік розповів, що невідома особа, зловживаючи довірою, під приводом продажу запчастин до автомобіля, заволоділа грошовими коштами у сумі трохи більше трьох тисяч гривень. Ці гроші він перерахував як передплату зі своєї банківської картки на банківську картку шахрая. Зрозуміло, що товар він так і не отримав. Відомості внесли  до ЄРДР за ч. 1 ст. 190 КК України.

Цієї ж п’ятниці на чималу суму потрапила і мешканка Бродецького. Жінка розповіла, що невідома особа жіночої статі, яка представилась працівником АТ ОЩАДБАНК шахрайським шляхом заволоділа належними її грошовими коштами у сумі 64 тисячі гривень. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 190 КК України.

Субота, 23 вересня пройшла спокійно. А у неділю, 24 вересня у Козятині сталася крадіжка. До козятинчанки в квартиру пробралась невідома особа, яка поцупили мобільний телефон «Redmi 9A» та банківську ї карту, на якій було майже дві тисячі гривень. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 186 КК України.

У понеділок, 24 вересня у одному із магазинів Козятина, що на ПРБ трапилась крадіжка.Вкрали бездротові навушники «Вірелес» білого кольору. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Додамо, голова Вінницької ОВА Сергій Борзов підписав наказ про заборону продажу алкоголю з 22:00 до 06:00 на території Вінницької області.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up