Засудили учасників організованого злочинного угруповання шахраїв. Один з них — з нашого району

Засудили учасників організованого злочинного угруповання шахраїв. Один з них — з нашого району
  • На Вінниччині засудили учасників організованого злочинного угруповання шахраїв, які, перебуваючи за ґратами, ошукували людей по всій Україні

Як повідомляє Поліція Вінницької області, троє підсудних з місць позбавлення волі телефонували до громадян та, представляючись співробітниками банку, вводили їх в оману, після чого переводили з рахунків потерпілих усі наявні кошти. 

Організував злочинну діяльність 41-річний житель Вінницької області, якого шість разів визнавали винуватим у вчиненні насильницьких та майнових злочинів. Востаннє його засудили у 2017 до 10 років ув’язнення за вчинення розбійного нападу.

До злочинної групи також входили ще двоє раніше неодноразово раніше судимих чоловіків: 30-річного жителя Одещини та 35-річного мешканця Хмільницького району. Загалом фігуранти шахрайським шляхом заволоділи до 200 000 гривень.

Відео дня

 

на вінниччині засудили учасників організованого злочинного угруповання шахраїв, які, перебуваючи за ґратами, ошукували людей по всій україні

Нещодавно, 28 вересня Вінницький міський визнав винуватими організатора та його спільників у інкримінованих їм поліцією злочинів, зокрема, ч. 4 ст. 190 (Шахрайство), ч. 3 ст. 28 (Вчинення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та ч. 3 ст. 361 (Несанкціоноване втручання в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж) Кримінального кодексу України.

41-річного організатора засудили до 6 років ув’язнення з конфіскацією майна, його спільників віком 30 та 35 років до 5 років тюрми також з конфіскацією майна.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up