Біля посадки у Пустосі знайшли коноплі, а у Сошанську — гвинтівку: кримінал тижня

Біля посадки у Пустосі знайшли коноплі, а у Сошанську — гвинтівку: кримінал тижня
  • Кримінальна хроніка Козятинщини з 25 вересня по 1 жовтня
  • Нагадаємо, джерело — Козятинське відділення поліції

Минулого понеділка, 25 вересня поліцейські під час огляду земельної ділянки, яка знаходиться біля посадки у селі Пустоха, знайшли рюкзак чорного кольору марки Карра. Власник земельної ділянки, мешканець Махнівки, надав дозвіл на огляд. У рюкзаку правоохоронці виявили та вилучили поліетиленовий пакет чорного кольору з речовиною рослинного походження, зовні схожу на рослини конопель, в кількості 30 штук. Відомості внесли  до ЄРДР за ч. 1 ст. 309 КК України.

Наступного дня, у вівторок, 26 вересня на автодорозі  Білопілля-Вівсяники між селами Козятин та Іванківці патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 2106,  під керуванням жителя села Селище. При перевірці документів слідчо-оперативною групою у нього виявили підроблене посвідчення. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 358 КК України.

У четвер, 28 вересня до поліції надійшло повідомлення про замінування Козятинського залізничного училища. про це можете читати у публікації «Бомби ніякої немає». У поліції розповіли деталі про замінування училища

Відео дня

У п’ятницю, 29 вересня у Козятині сталася крадіжка. На лінію служби 102 повідомили —  в магазині «Єва» невідома особа жіночої статі вкрала товару на суму 429 гривень чим спричинила матеріальної шкоди. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

В останній день вересня, у суботу 30 числа у жителя Самгородоцької громади виявили незареєстровану гвинтівку та набої. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 263 КК України.

Цього ж дня, на Дачі Урожай  невідомі особи здійснили крадіжку металу та інструменту, поламали двері. По прибутті на місце події слідчо-оперативної групи з письмовою заявою звернувся житель Козятина. він розповів, що злодії зірвали штабний замок господарської прибудови дачного будиночка, кооперативу Урожай проникли в середину і поцупили проводку діаметром 6 мм, близько 6 погонних метрів та непридатних для використання ножовки по дереву, ножа власного виробництва. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 4 ст. 185 КК України.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up