Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині

Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині
  • Сьогодні, 20 квітня, близько другої години ночі у Гайсинському районі поліцейські зупинили для перевірки невідомий автомобіль темно-зеленого кольору.
  • В авто були двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, його напарник поранений. 

Поліція розшукує чоловіків, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині. На території Вінницької та Одеської областей ввели поліцейську операцію. Про це інформує поліція Вінницької області.

— Завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно причетних до скоєння злочину, — підкреслюють у повідомленні. — Орієнтування розіслали до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.

Відео дня

Відомо, що авто зупинили, оскільки ті порушили комендантську годину, для перевірки документів.

Триває поліцейська операція «сирена». Злочинці пересуваються на темно-зеленому Suzuki Grand Vitara.

— Від колективу Національної поліції висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого поліцейського. Вживаються заходи для встановлення місцезнаходження та затримання осіб, причетних до вбивства нашого колеги, — кажуть у поліції.

 

Читайте також:

 

Виділили гроші на ремонт КТ-апарату, але й посперечалися

Скільки нам вартує утримання автомобілів міської ради?

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Костянтин Станіславович Нижиловський

    Добре що більш ніхто не постраждав.Мене дивує холоднокровність цих хлопів,ходять собі зі зброею.А люди на АЗС їх обслуговують і не знають,що в цих пістолети.А шо буде далі? Кого тоді вже треба буде боятися,окупантів чи своїх? Мої співчуття родині загиблого поліцейського.
  • Алина Козак

    Що ви мелете, влада, хуяда і тд... Загинув двадцятирічний юнак, дитина ще, шаленне горе для матері, і для нас, як нації... Дитину при виконанні просто вбили ті, хто повинен захищати, просто з посмішкою на обличчі....Мозок зірвався, емоції шкалять,сльози не зупиняються, батькам щирі співчуття..... Душа кричить виском.....
  • Анна Доманская

    Пишуть,що вже затримали
  • Надія Кучер

    В людей зброї, як собаки блох, тільки мені здається вони трохи не в тому напрямку її спрямували.
    Як би в мене була дійсно зброя, то я ,як мати ,чий син воює ,як бабуся, внучки якої загинув коханий, пішла б на те кодло,що в верховній раді.
    І нам жінкам потрібно згуртуватися , за що гинуть наші діти цвіт нації.

    Tetyana Kostyuk reply Надія Кучер

    Надія Кучер До нашого берега як не гівно, то тріска, так в нас, на жаль, з президентами.

    Надія Кучер reply Надія Кучер

    Tetyana Kostyuk вона вже 33 роки гниє завдяки тим уродам,яких ,ми з вами привели до влади,і тепер наші діти цвіт нації безневинно кладуть свої голови,а вони сучі морди в шоколаді.

    Tetyana Kostyuk reply Надія Кучер

    Надія Кучер Завдяки цій владі країна гнила до кісток.

keyboard_arrow_up