На Вінниччині шукають двох чоловіків, яких підозрюють у злочинах

На Вінниччині шукають двох чоловіків, яких підозрюють у злочинах
  • Поліція опублікувала фото чоловіків та просить їх допомогти знайти. Зазначають, що розшукувані підозрюються у злочинах.

У повідомленні поліції зазначають, що за підозрою у скоєнні злочину розшукується житель Дніпропетровської області, 38-річний Анатолій Слободян.

— Громадян, які володіють будь-якою інформацією, що допоможе встановити місцезнаходження розшукуваного або інші відомості, які можуть стати корисними для слідства, прохання повідомляти за тел. 043-259-43-88 або 102, — зазначають у поліції.

Відео дня

Поліція також розшукує Валерія Загороднього. Йому 31 рік, він житель Київської області. Зазначають, що його шукають за підозрою у скоєнні злочину. 

— Якщо вам відома інформація про місце знаходження розшукуваного або будь-які інші відомості, які можуть стати корисними для слідства, прохання повідомляти за тел. 043-259-43-88 або 102, — зазначають у повідомленні поліції.

Відзначимо, що поліція не вперше публікує оголошення про розшук цього чоловіка. Раніше зазначали, що його підозрюють у шахрайстві.

 

Усім, хто повідомить поліції інформацію про чоловіків, обіцяють конфіденційність.

 

Читайте по темі:

Шукають козятинчанина Віталія Іванова. Чоловік пішов з дому на початку липня і досі не повернувся

«Шукаю свого батька — Євгенія Саяпина, який проживав по вулиці Пархоменко». Допоможіть знайти

Поліцейським оголосили збір по тривозі: у Сестринівці шукали дворічну Софійку

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up