На автовокзалі нашого районного центру намагалися пограбувати та зґвалтувати 18-річну дівчину

На автовокзалі нашого районного центру намагалися пограбувати та  зґвалтувати 18-річну дівчину
  • У Хмільнику на території автовокзалу злочинець напав на 18-річну дівчину.  Він почав її душити, бити аби заволодіти майном. Коли дівчина втратила свідомість, нетверезий чоловік спробував скористатись її безпорадним станом. На щастя, дівчину врятував знайомий

За інформацією Національної поліції України, на 18-річну потерпілу, яка поверталась до знайомого, накинувся 34-річний затриманий. Зловмисник почав її душити, бити аби заволодіти майном. Коли дівчина втратила свідомість, нетверезий чоловік спробував скористатись її безпорадним станом. Зробити це йому завадив знайомий потерпілої. Він деякий час чекав на неї, а згодом вирішив піти їй на зустріч. Дорогою він побачив чоловіка, який намагався познущатись з його знайомої. Зловмисник зрозумів, що його викрили й спробував втекти, але хлопець наздогнав його та утримував до приїзду поліції.

Затриманий раніше відбував покарання за грабіж. Також він підозрюється у розбещенні неповнолітніх та розповсюдженні серед неповнолітніх предметів порнографічного характеру. Матеріали цих проваджень розслідується поліцією м. Київ.

Слідчі Хмільницького районного відділу поліції призначили проведення ряду експертиз.

Відео дня

Фігуранту повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 186 (замах на грабіж, поєднаному з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілої, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану) та ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 152 (замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України. За такі злочини передбачено покарання до 10 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Читайте також:

Привласнив понад 850 тисяч гривень бюджетних коштів на ремонті укриттів

Викрили групу посадовців, які закупили 2000 ліжок для військових за цінами вище ринкових

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up