Кримінальна хроніка першого тижня березня

Кримінальна хроніка першого тижня березня

Було дуже багато крадіжок. Добре, що майже всіх злодіїв викрили 

1 березня

У селі Самгородок місцевий житель вкрав у односельчанки велосипед “Україна”.

У місті Козятин невідомий вибив цеглиною вікно в одному з будинків. По телефону місцевій жительці погрожували фізичною розправою. Ще одну козятинчанку шахраї намагалися “розвести” на гроші по телефону. Ще поліція побувала на сварці в козятинській сім’ї.

Відео дня

 

2 березня

У мешканця села Глухівці викрали з гаража одяг. Встановлено, що крадіжку скоїв житель села Жежелів.

Жителька села Непедівка викликала поліцію через сварку зі своєю сестрою.

Почали розслідувати справу по викраденню у Пляховій електроподовжувача та інших домашніх речей ще у квітні 2016 року. Підозрюється житель села Махнівка.

Ще один житель села Махнівка підозрюється в крадіжці двох мішків горіхів у свого сусіда. Крадіжка також відбулася в 2016 році.

У Козятині мати посварилася з сином та викликала поліцію.

 

3 лютого

У козятинчанина викрали комп’ютер, встановлено, що це зробив місцевий житель. Мешканка Козятина ледь не стала жертвою телефонних шахраїв.  А один козятинчанин посварився зі своєю матір’ю, остання викликала поліцію. З дому покійних батьків жительки міста викрали мідну телевізійну антену. А “на дачах” вкрали газовий котел. Підозрюється місцевий житель.

Жителька села Сошанськ викликала поліцію через сварку з батьком. Також у селі Сошанськ місцевий житель вкрав у свого земляка велосипед “Україна”.

Жительці села Залізниче по телефону погрожували фізичною розправою.

 

4 березня

У місті Козятин патрульні затримали двох невідомих, які перевозили на велосипедах два каналізаційних люки. Встановлено, що козятинчани вкрали їх з території Козятинської ЦРЛ.

А в Михайлин виїжджала поліція на сімейну сварку.

 

5 березня

У селі Козятин місцевий житель знущався над батьками. Його сестра викликала поліцію.

На ще одну сімейну сварку поліція виїжджала до села Широка Гребля.

У будинок жителя села Сестринівка проникли та вкрали все, що попало під руки.

У місті Козятин жінка викликала поліцію через сварку з чоловіком.

 

6 березня

У селі Козятин двадцятичотирьохрічний місцевий житель покінчив життя самогубством через повішення.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up