Тепло за мільйон та саморізи за двадцять гривень — найдешевша і десятка найдорожчих закупівель лютого

Тепло за мільйон та саморізи за двадцять гривень — найдешевша і десятка найдорожчих закупівель лютого
Договір на утримання та ремонт вуличного освітлення коштував нашій громаді 101,9 тисячі гривень. Роботи замовили фірмі «Промавтоматика Вінниця». Фото з архівів газети
  • Що замовляли управління та відділи міської ради минулого місяця, ми вже розповідали.
  • А тепер розкажемо про найдорожчі угоди останнього місяця зими.

Найдешевша закупівля лютого також за Управлінням освіти та спорту. Структура придбала 100 шурупів у підприємиці з Козятина. Заплатили за це 20 гривень. Виходить, що один шуруп коштує 20 копійок.

А тепер розповімо про десятку найдорожчих угод лютого. Відкриває наш огляд закупівля Управління житлово-комунального господарства. Фірмі «Промавтоматика Вінниця» наше Управління ЖКГ замовило утримання та технічне обслуговування мереж вуличного освітлення усієї Козятинської громади. Відповідно до дефектного акту, серед робіт, які має виконати «Промавтоматика Вінниця» — заміна 111 лампочок, встановлення реле часу та ліквідація семи кілометрів пошкоджених електромереж. Вартість угоди 101,9 тисячі гривень.

Опалювальний сезон досі триває, тому в нашому рейтингу не раз зустрічатимуться закупівлі, пов’язані з теплопостачанням. Одна з таких належить відділу культури. Структура замовила 37,5 гігакалорії тепла компанії «Козятинбуд». Відповідно до договору, одна гігакалорія коштує 4 496 гривень і 5 копійок. Вартість угоди — 168,6 тисячі, однак самого договору у системі електронних закупівель «Prozorro» немає.

Відео дня

Буде нова Алея Пам’яті

У Козятині планують упорядкувати Алею Пам’яті полеглих на війні Героїв. У лютому Управління житлово-комунального господарства оголосило тендер на закупівлю 112 металевих конструкцій для розміщення банерів з метою вшанування пам’яті загиблих на війні захисників. У торгах брала участь рекордна кількість учасників — вісім. Це підприємці та компанії з різних міст України. Угоду вирішили укласти із Дніпровською фірмою «Сокар Інжинірінг», яка запропонувала найдешевшу ціну. Вартість договору — 194,4 тисячі гривень. Вартість однієї конструкції — 1 736,6 гривень. Відповідно до угоди, металеві конструкції мають доставити у Козятин не пізніше 12 квітня. Тож можливо за упорядкування нової Алеї Пам’яті візьмуться або наприкінці весни, або на початку літа. Додамо, що на існуючій Дошці пам’яті, що розташована біля парку, місця для світлин загиблих Героїв вже майже не залишилося.

Схоже, планують також взятися за ремонти дахів двох садочків у Козятині. Принаймні, проєктно-кошторисну документацію вже замовили. Управління житлово-комунального господарства підписало з Житомирською філією державного підприємства «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція» угоди на виготовлення документів для капітального ремонту покрівлі та фасадів із термомодернізацією для дитсадків №1 та №4. Вартість проєктно-кошторисної документації для першого садочка 248,4 тисячі, для четвертого — 249,8 тисячі гривень.

Світло для закладів культури

Замовляло Управління житлово-комунального господарства також електроенергію для вуличного освітлення Козятинської громади. Угоду на 315 тисяч гривень підписали із «Пром Електро Сервіс». Стільки коштуватиме 50 тисяч кіловат. Відповідно до договору, вартість одного кіловата становить 6 гривень 30 копійок.

А відділ культури замовляв послуги з розподілу електроенергії. Угоду на 362,6 тисячі гривень підписали із «Вінницяобленерго». І це не єдина комунальна послуга відділу культури, яка увійшла до списку найдорожчих. Також структура уклала із «Чистим містом» угоду на теплопостачання. У комунального підприємства замовили 125,55 гігакалорії тепла за ціною 4 078,59 за одну гігакалорію. Загальна вартість угоди 512 тисяч, однак самого договору у системі електронних закупівель «Prozorro» немає.

Також відділ культури оголошував тендер на закупівлю 144,5 тисячі кіловат електроенергії для закладів культури Козятинської громади. У торгах брали участь дві компанії, які запропонували однакову ціну. Угоду вирішили підписати із «Енера Вінниця». Вартість договору — 832,4 тисячі гривень. Відповідно до угоди, один кіловат коштуватиме 5 гривень 76 копійок.

Найдорожча закупівля лютого за Управлінням освіти та спорту. Структура замовила «Чистому місту» 250 гігакалорій тепла. Відповідно до угоди, одна гігакалорія коштує  4078,6 гривні. Загальна вартість договору становить один мільйон гривень.

 

Читайте також:

Що замовляла міська рада в лютому

З 1 березня відбудеться індексація пенсій

Як козятинчанам закрити ФОП: алгоритм дій для підприємців

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up