Що замовляла міська рада в лютому

Що замовляла міська рада в лютому
Фото ілюстративне
  • Минулого місяця управління та відділи Козятинської міської ради провели через електронну систему «Prozorro» понад 250 закупівель.
  • Рекордсменом за кількістю стало Управління освіти та спорту.
  • Які саме товари та послуги замовляли — розкажемо у нашій публікації

Традиційно щомісяця ми розповідаємо, що замовляли і купували управління та відділи Козятинської міської ради за бюджетні гроші. Лютий не став винятком. Виконком провів за минулий місяць 16 закупівель. Перша — 150 грамот. Їх придбали у козятинського підприємця за 900 гривень. Виходить, що одна грамота коштує шість гривень. Також виконком замовляв програмне забезпечення та електронні цифрові ключі, необхідні для ведення документації, папір А4, інформаційні стенди, техніку, заправку та ремонт принтера.

Відділ культури провів минулого місяця 28 закупівель. Забігаючи наперед, скажемо, що перша закупівля лютого одна із найдорожчих, тому про неї розповімо трохи пізніше. Загалом же відділ культури замовляв квіти, канцелярію, ремонт техніки, комунальні послуги і доступ до інтернету, матеріали для ремонту.

Управління житлово-комунального господарства провело за лютий 12 закупівель. Перша закупівля останнього місяця зими — клема, яку замовили у козятинського підприємця за 2 400 гривень. Замовляло ЖКГ також інші товари, необхідні для експлуатації автомобілів. А ще канцелярію, комунальні послуги, Прапор України, програмне забезпечення, виготовлення проєктно-кошторисної документації, про що розповімо детальніше трохи згодом.

Відео дня

Найменше закупівель було в Управління соціальної політики — всього п’ять. Структура замовила козятинській підприємиці 245 великих прапорів України. Це перша закупівля Управління соцполітики у минулому місяці. Загальна вартість укладеної угоди майже 50 тисяч гривень. Один прапор із люверсами коштуватиме 211,43, а без люверсів — 185,71 гривні. Також соцполітика замовляла бутильовану воду, поштові та електронні комунікаційні послуги, технічне обслуговування і утримання мереж теплопостачання.

Найбільше закупівель провело Управління освіти та спорту — цілих 234. Замовляли будівельні матеріали та товари для ремонту, продукцію для чищення, послуги з теплопостачання, продукти, канцелярію, сантехнічні товари, ганчірку для підлоги і не тільки. Перша закупівля лютого вартує всього 90 гривень. Стільки заплатили за двійко пластмасових граблів, які купили у козятинської підприємиці за ціною 45 гривень за штуку.

А про десятку найдорожчих закупівель розкажемо згодом.

 

Читайте також:

Полуниці для гурманів, крихка печінка та пакет риби з водою

З 1 березня відбудеться індексація пенсій

Як козятинчанам закрити ФОП: алгоритм дій для підприємців

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up