Вулицю Склярова покалічили

Вулицю Склярова покалічили

Майже місяць минуло, як бригада дорожників на вулиці Склярова замінювала люки водяних артерій міста та комунікацій

Галина Касянівська

Спочатку на дорогу поклали свіжий асфальт. А через два дні розбили той асфальт відбійними молотками та витягли застарілі люки. Люки замінили на нові і виставили їх вище дорожнього покриття, тому що мали намір на дорогу покласти ще один шар асфальту.

Відео дня

Те, що порушується технологічний процес, знали як працівники дорожньої служби, так і чиновники, які найняли тих роботяг. Я не маю на увазі людей, які виконують чорнову роботу. У них своя технологія — бери на лопату побільше і кидай чим подалі. Мова йде про бригадира-майстра.

Наша газета часто дає роз’яснення, що таке капітальний ремонт дороги. Це коли відбувається заміна всіх комунікацій, тобто люк каналізації чи водної магістралі залишається на подушці криниці завжди на одній висоті. Його не можна піднімати на висоту запланованої дороги. Сама дорога може бути вищою, нижчою, а люк на одному рівні. Та на вулиці Склярова вирішили змінити технологію і люки підняли. Що з цього вийшло, вже всі сміються. Ми не знаємо, як буде влада виправляти недоліки на Склярова. Та ми знаємо, коли закладається два шари асфальту в свіжій закладці, то це капітальний ремонт дороги. Коли два шари асфальту закладають через місяць чи більше, то вже поточний ремонт дороги після... поточного.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:06 Минає рік, як ми втратили Захисника з Козятина Юрія Родюка 17:23 На Козятинщині вакцинуватимуть диких м’ясоїдних тварин від сказу 16:08 Козятинчанин у Вінниці наїхав на «зебрі» на школяра. Хлопчика доправили у травматологію 15:20 Семикласники ініціювали створення скейт-парку у Козятині Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 14:00 Живий коридор для Героя. На щиті повертається до рідної домівки Іван Білоус 13:04 У Козятині відбувся шаховий турнір. Перше місце — за першим ліцеєм photo_camera 11:39 Пам’ятнику-паровозу у Козятині «підбили око» 11:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:00 На наступному тижні знову будуть зміни в розкладі руху електропоїзда Козятин-Фастів 09:17 У Козятині полеглому Захиснику Іллі Завальному відкриють меморіальну дошку 08:04 Важко даються ігри на виїзді 08:00 На календарі 22 жовтня. Відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up