Тротуари краще розчищені, ніж дороги

Тротуари краще розчищені, ніж дороги
  • Що відбувається на вулицях і дорогах нашого міста у суботу — 13 січня і що про прибирання міста від снігу говорять козятинчани: підготували для вас фоторепортаж

Останні декілька днів сніг на дорогах — одна з тих тем, від яких козятинчан «штормить» найбільше. Снігоочисну техніку ми бачили на вулицях нашого міста протягом тижня не одноразово, навіть після 20 години, бачили навіть, як одну частину дороги одночасно чистили два трактори і посипальна машина, які вервечкою їхали одне за одним (було це ввечері у середу, 10 січня).

У ніч із 12 на 13 січня Козятин знову припорошило снігом, тож снігоприбиральна техніка знову мусила працювати. О 9 годині ранку у центрі міста розчищали тротуари. І робив це зелений тракторець, а не комунальники з лопатами. Однак ближче до обіда знову випав сніг, тож стежки трохи замело, але ходити ними можна.

Відео дня

Проїжджу частину на центральній вулиці теж розчистили, натомість на поперечні вулички, такі як Склярова, Січових Стрільців, техніка або не заїжджала зовсім, або ж почистила не так якісно. Через це на перехрестях із Героїв Майдану справжня каша із снігу та посипочної суміші.

На Білій Казармі головними вулицями проїхав трактор, але так нагорнув снігу на бордюри і на перехрестя із другорядними вуличками, що у сніговому сугробі мало не застрягла «трійка».

Цим самим комунальники в одних місцях снігові перешкоди ліквідували, а в інших, навпаки, створили.

На фото вище чергова по переїзду прочищає прохід до другорядної вулиці. А на світлинах, які нижче, видно, як вранці виглядали вулиці Данила Нечая, перехрестя Шкільної та Червоної Калини і зупинка біля магазину «Берізка».

Те, у якому стані дороги, активно обговорюють читачі у наших вайбер-групі та в Інстаграм. Ось, що пишуть люди:

«Дороги у Козятині ЖАХ», «Не дороги, а пляж», «Результат чищення доріг нульовий, адже ковш майже в повітрі».

Пишуть про дороги козятинчани і в Фейсбуці. «На дорогах нашого міста жах, авто та маршрутки дрифтують на перехрестях, чому нікому до цього немає діла?», — написав Макс Олексюк в одній із козятинських груп. Дмитро Сімахін написав у коментарях, що на ПРБ, цитуємо, «Ні пройти, ні проїхати».

 

Читайте також:

У Самгородоцькій громаді в снігу застрягла карета «швидкої»

Козятинчан попереджають про ожеледицю. Поради водіям та пішоходам

На Хмельницького впав та зламав ногу хлопець. Каже, що було слизько

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up