«Повне знущання над пасажирами»: козятинчанка про електричку Козятин-Київ

«Повне знущання над пасажирами»: козятинчанка про електричку Козятин-Київ
  • Козятинчанка Настя Волинець опублікувала пост, у якому підняла актуальне питання, що стосується безпосередньо курсування залізничного транспорту, а саме сполучення Козятин-Київ
  • Жінка стала пасажиркою електрички 6210-6020 Козятин - Київ 23 червня 2024 (неділя), з часом відправлення о 11:50 і написала свої враження та обурення

Цитуємо допис Насті

«Повне знущання над пасажирами, людьми які купують у вас послуги. Дайте відповідь на питання, чим доїхати на Київ у вихідний день, такий як неділя, економ транспортом, беру до уваги звичайну електричку ? Так як люди з станцій, що знаходяться по сполученню Козятин - Київ, не можуть подорожувати на потязі, або електричках підвищеного комфорту (до речі, ваше керівництво вже і такі відмінили) , так як вони просто не зупиняються на станціях Сестринівка, Білосілля, Харліївка, Чернявка (мʼяко кажучи маленькі станції, зупиночні платформи).

Стала пасажиркою електрички 6210-6020 Козятин - Київ 23 червня 2024 (неділя) , відправлення о 11:50.

Відео дня

Ви пускаєте 5 вагонів на Київ раз у 5 годин у вихідний день!!! На станції Попільня пасажирам вже немає куди сісти!!! Літні люди, маленькі діти, інваліди!!! Літо, спека, це взагалі адекватність??!! Питання: для чого відміняєте електрички??!! Економія на чому?! Економія пускати потяги, в яких квитки коштують не менше 250 гривень, і на яких ніколи немає квитків ?!

Зверніть увагу на розклад руху поїздів та електропоїздів Козятин - Київ, 2 поїзда і 3 електрички вдень, саме вдень ! Чому відмінили електричку підвищеного комфорту Гречани - Київ , Жмеринка - Київ, Рівне - Київ, Шепетівка - Київ ? Чому відмінили звичайні електрички, які курсували раз у 2-3 години протягом дня!

Я 7 років стабільно користуюсь вашими послугами, і дуже добре пам’ятаю, як з кожним роком ви стабільно скорочуєте пасажирський залізничний транспорт ! Ваші працівники самі просять пасажирів робити розголос, аби не втрачати роботу !

Ви піднімаєте ціни, вартість квитків, а якість і сервіс просто на нулі! Прикріплюю фото змучених пасажирів, 23 червня, + 30 градусів по Цельсію… Повертайте українцям залізничний транспорт, аби він міг курсувати та ставати по всіх станціях на перегоні Козятин-Київ! І це не лише стосується даного перегону , а інших напрямків України»

Цей допис викликав шквал коментарів. Ось деякі із них

 

А що ви думаєте з цього приводу. Як вам умови у наших електричках? Відповіді пишіть у коментарях

Нагадаємо, відмінили чотири електрички, які курсують через Козятин. Причина — економія електроенергії

По темі:

Скасовують вечірню електричку Козятин- Бердичів- Козятин

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Альона Немерівська

    З Києва також неможливо добратися  до дому відмінили електрички
  • Тетяна Миколенко Маскувальні Сітки

    А без квитка народ їзде? Гроші в кармани провідникам дають, щоб дешевше проїхати?
    Якщо так, то ось вам і відповідь чому вагонів меншає і ціни дорожчають. Бо залізниця думає, що вагони пусті, бо квитки ніхто не купує...

    Така проблема на Черкащині в дизелях і електричках. Думаю у вас така ж ситуація...
    Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia

    Света Корнекова reply Тетяна Миколенко Маскувальні Сітки

    Тетяна Миколенко Маскувальні Сітки а я то думаю,чому це всі провідники такими багатенькими  стали,вілли собі придбали,мерси ,а потім самі за свої кошти добираються на роботу , тому що не мають права на ф4,так як забрали її у них,а все через те,що в них є міліони,які їм дають пасажири
  • Лідія Бабюк

    Так...куди не подивись..повсюди суцільне ""піклування" про людей..Знущаються.душать.принижують.забороняють..,Не життя а
    суцільний "рай"

    Лідія Бабюк reply Лідія Бабюк

    Надія Кучер У нас уже північна Корея....

    Надія Кучер reply Лідія Бабюк

    Лідія Бабюк тож ,ми в Європу йдемо.
  • Inna

    Потрібно зібрати все керівництво Укрзалізниці і посадити в електричку ,в якій сморід, немає нормального туалету і їхати майже чотири години.Невже не можуть в ранці пустити  нормальну електричку,щоб люди не душилися.Але в нас всі гроші ідуть в кармани,все крадуть кому потрібні люди?

keyboard_arrow_up