Пішла на обгін і зіткнулася з вантажівкою: біля Бродецького загинула жителька Бердичева

Пішла на обгін і зіткнулася з вантажівкою: біля Бродецького загинула жителька Бердичева
  • Ввечері 14 грудня на Козятинщині трапилася смертельна ДТП. Від удару з вантажівкою загинула 37- річна жителька Бердичева.
  • Козятинські правоохоронці закликають водіїв бути обережними та дотримуватись правил дорожнього руху. Особливо зараз, коли автошляхи через погодні умови вкрай небезпечні.
     

За останні два дні на Козятинщині трапилося чотири ДТП. У трьох автопригодах водії — жінки. Одна потерпіла водійка, внаслідок зіткнення з деревом, знаходиться у важкому стані у медичному закладі. Нагадаємо, ДТП трапилася вранці 13 грудня по дорозі на Козятин, біля «Журавля». За попередньою інформацією поліцейських, 41-річна мешканка Жежелева, водійка Mercedes-Benz, під час обгону попутного авто, не обрала безпечну швидкість та не впоралась з керуванням, внаслідок чого виїхала на зустрічну смугу руху та здійснила з'їзд у кювет, де легковик зіткнувся з деревом. Рятувальники деблокували її з авто в непритомному стані і передали медикам.

Як виявилось, того ж дня трапилася ще одна ДТП — поблизу Бродецького перевернулася фура з зерном.

Сьогодні ж, 14 грудня у Козятині також не обійшлося без автопригод. По вулиці Єдності, поблизу залізничного училища водійка «Рено Меган» не впоралась з керуванням і допустила зіткнення з «Ауді», внаслідок чого зазнала тілесних ушкоджень. Добряче перепало і легковикам.

Відео дня

А ввечері від козятинських правоохоронців надійшло ще одне повідомлення про аварію. На жаль, з трагічними наслідками. Біля села Бродецьке водійка «ВАЗ 2110» під час обгону виїхала на зустрічну смугу руху та допустила зіткнення з вантажівкою. Жінка, 1986 року народження, мешканка Бердичева, від отриманих травм загинула на місці події. За фактом аварії правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального Кодексу України, частиною 2.

— За 2 дні сталося 4 дорожньо-транспортних пригоди, із них три водії — жінки, — коментує газеті заступник начальника Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції Дмитро Микитюк. — Водії перевищують швидкість, не уважні. Також не можна відкидати і факт слизьких доріг. Звертаємось до всіх учасників дорожнього руху, як до водіїв, так і до пішоходів — бути обережними та дотримуватись правил дорожнього руху. Особливо зараз, коли автошляхи особливо небезпечні, через погодні умови.

Додамо, наші журналісти робили робили репортаж з вулиць Козятина. На дорогах — слизька снігова каша 

  •  Техніка комунальної служби сьогодні працювала, але тільки коефіцієнт корисної дії від неї дорівнював майже нулю.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Берт Микола

    Зате приїхала першою
  • удача завжды

    бажаю всим водиям  авто..буты дуже обережнымы  пид час руху автотранспортом....
  • Ірина Грицаюк

    Вічна Пам'ять 😭😭😭😭😭

keyboard_arrow_up