ДТП по Незалежності: на пішохідному переході під колеса авто потрапив дідусь-велосипедист

ДТП по Незалежності: на пішохідному переході під колеса авто потрапив дідусь-велосипедист
  • Сьогодні, 17 червня близько 17.00 у центрі Козятина трапилася ДТП за участю водія автомобіля таксі та велосипедиста
  • Ми стали свідками цієї автопригоди, тож розповідаємо, що побачили та що кажуть у поліції

У суботній вечір, 17 червня у Козятині по вулиці Незалежності (в районі Пошти) трапилася ДТП. Під колеса таксиста потрапив дідусь, який їхав на велосипеді. Місце аварії — пішохідний перехід. Як  саме сталася аварія ми не бачили, проте стали свідками моменту, коли збитого дідуся приводили до тями. В цьому допомагав колега-таксист. Поки він відливав потерпілого водою, оточуюючі, яких зібралося чимало, викликали швидку допомогу. Довелося трохи почекати, хоча до Козятинського відділення екстреної медичної допомоги від місця аварії рукою подати. У диспетчерську телефонували двічі.

Було видно, що у дідуся стан шоку, він не реагував на зауваження людей не вставати, не йти, дочекатися лікарів. На голові виднілися закривавлені зчесані рани. Його відвели у менш сонячне місце і продовжували надавати допомогу.

Відео дня

Згодом приїхала «швидка», що було далі — ми не знаємо. За коментарем звернулися до козятинської поліції. Аби дізнатися подробиці, хто ж порушив правила дорожнього руху та в якому стані потерпілий.

Ось що нам відповіли: «Надійшла заява. Допомоги поліції не потребують, претензій ніхто не має».

Нагадаємо

  • Дві людини загинули на Вінниччині в аварії за участю двох автівок. ДТП сталася ввечері 4 червня у нашому районі на автодорозі сполученням Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський.
  • 30-річний водій автомобіля Volkswagen, виконуючи поворот ліворуч, не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю BMW.

Читайте також:

«Ганяють так, що гуде все місто»

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (13)
  • Все обо всём two

    Якщо дідусь переїзжав переход на волосипеді то дід не прав бо треба було злізти з велосипеда і переводити велосипед в руках, а не їхати через пішоходний переход
  • Тетяна Панчук

    Не знаю, я велосипедиска , мене навчив тато що як повертаєш,то треба показувати лівою рукою наліво, і коли машина їде,то об'їжати позаду машини. Ще ні разу Богу дякувати не було зіткнень. Якщо знати правила поведінки, то все буде добре.
  • Люда Коновальчук

    На цьому переході дуже часто коло самісінької зебри залишають автомобілі а самі базарують 10м бар'єру не дотримуються Тай водії також літають сама ледь жертвою не стала

    Татьяна Ковальская reply Люда Коновальчук

    Люда Коновальчук дивись по сторонах😆
  • Олег Чернодуб

    А що камер не має?

    А комент поліції про факт порушення ПДР України був чи ні ?

    Те ,що немає притензій це не означає ,що ніхто не повинен понести адміністративну відповідальність!?

keyboard_arrow_up