ДТП біля «Журавля»: козятинчанин на «Опелі» з'їхав з дороги і врізався у дерево

ДТП біля «Журавля»:  козятинчанин на «Опелі» з'їхав з дороги і врізався у дерево
  • Ранок понеділка, 19 серпня. Читачі повідомляють про ДТП на виїзді з Козятина. Ту частину вулиці Довженка ще називають «Журавель».
  • У поліції прокоментували — водій «Opel Zafira» не впорався з керуванням та допустив з’їзд з дороги на узбіччя, де зіткнувся з деревом

За інформацією начальника відділу комунікації Головного управління Національної поліції України У Вінницькій області Заріни Маєвської, внаслідок ДТП водій «Опеля», житель Козятина 1983 року народження, отримав тілесні ушкодження. Автомобіль помістили на арештмайданчик. 

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) за ч. 1 ст. 286 Кримінального Кодексу України.

Довідково 

Відео дня
Стаття 286 КК України ч. 1. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Карається штрафом від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, у центрі Козятина на 83-річну пенсіонерку наїхала автівка

Читайте:

Біля Козятинського залізничного училища обрізали дерева. Пояснили чому

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • удача завжды

    літають...наче б  не  автомоьільна  трасса.   а  начебто  на  літаку  ....та ще й    гул  такий    що  чути  за  декілька  кілометрів.......і  ніхто  ім  не  указ.....ні про  які  правила  дорожного  руху   ніхто не  придержуеться.......

keyboard_arrow_up