Допомагаємо ЗСУ . Волонтерський центр РІА в Золотому покращує боєздатність ЗСУ

Допомагаємо  ЗСУ . Волонтерський центр РІА в Золотому  покращує боєздатність ЗСУ

Волонтерський центр “”RІА-Козятин” долучився до акції Волонтерів Полісся з персональним відвідуванням вояків Збройних сил України, що базуються в районі Золоте та Званівка. Доставлена волонтерська допомога була сформована на основі заявок солдат та потреб воюючих підрозділів, які 7 червня 2018 року відбули в зону бойових дій.

Як не дивно, матеріальне технічне забезпечення військ підкульгує. А такі дрібниці, як робочі рукавиці, кейло, лом, сокира, цвяхи, ножівка і те, чим заточити домкрат, молоток, добротні гаєчні ключі — є серйозною проблемою.

 

Фотографія

Відео дня

Як правило, МО ЗСУ взагалі не бере до уваги такі життєво важливі питання. Вирішують такі питання солдати, як правило, з власних заощаджень. Що мінусує їх оклади за місяць, буває, на половину.

Фотографія

Це війна. І солдат має берегти майно, але не до такого, щоб ризикувати власним життям. Збереження людей — це перша тема, що гарантує перемогу, тому майнові втрати молота і кувалди для солдата не суттєві. Оскільки, ЗСУ ведуть оборонну війну, то обійтись без “шансового” інструменту не можливо.

Громаду прошу долучитись до збору інструментів для воюючих підрозділів.

На сьогодні отримана термінова заявка на звичайні носилки медичні для переміщення поранених.  Потреба в 9 штуках. Артилеристам: електроз’єднання “тато-мама” від 1,5 В до 360, щоб могли своєчасно і влучно стріляти.

Перемогу можливо здобути лише максимальним забезпечення ЗСУ, що покращує їх боєздатність.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність"
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up