Кращі підприємства та підприємці Козятина за версією «RIA»

Нинішній рік підходить до завершення і саме час підбивати підсумки. Ми підготували для вас список 30 найкращих, на наш погляд, представників бізнесу Козятина. Коротко розповідаємо про кожного з них

Кращі підприємства та підприємці Козятина за версією «RIA»

Повномасштабна війна стала справжнім викликом для бізнесу, адже компаніям та підприємцям довелося вчитися працювати в нових умовах. Деякі були змушені скоротити виробництво, деякі взагалі зачинилися, але є чимало тих, які вистояли. Вони роблять вагомий внесок в економіку і тим самим працюють задля перемоги. Ми хочемо підтримати їх і відзначити, на наш погляд, найкращих представників бізнесу Козятина.

«Козятинський м’ясокомбінат» — це одне із найстаріших підприємств Козятина не залізничного напрямку. За декілька років фірма святкуватиме столітній ювілей, адже почала працювати у 1927-му. Спочатку це було птахопереробне підприємство, яке згодом розширило свою діяльність і почало займатися випуском м’яса, ковбас та копченостей.

Сьогодні ТОВ «Козятинський м’ясокомбінат» — підприємство, яке широко відоме на ринку не лише Вінниччини, а всієї країни. У 2019 компанія очолила топ-10 виробників яловичини в Україні. А ще «Козятинський м’ясокомбінат» — головний постачальник яловичини для McDonald's. Підприємство увійшло до «Золотої книги Українського підприємництва» та «Золотої книги ділової еліти», має безліч нагород, не лише всеукраїнських, а й закордонних.

«Козятинхліб». Усе починалося із житньо-пшеничного хліба під назвою «Докторський». Тісто працівники місили вручну, а випікали буханки у печі на дровах. Нині «Козятинхліб» — сучасне підприємство з високими потужностями, яке виготовляє не лише різні види хліба та батонів, а й булочки, тістечка, торти та інші кондитерські вироби та здобу. Уся продукція пройшла державну атестацію. А ласують козятинським хлібом не лише в Козятині, а й інших містах.

Козятинська РСТК — автошкола. Серед усіх автошкіл нашого міста вона працює найдовше. Кваліфіковані інструктори допоможуть швидко та якісно здобути усі знання, необхідні для того, щоб навчитися їздити. Тренуються учні безпосередньо на території школи, де є просторий майданчик. Козятинська РСТК готує водіїв усіх категорій.

«Bosch» —  одна з найбільших станцій обслуговування авто в місті. Тут працюють за єдиним стандартом Bosch. Майстри постійно проходять курси підвищення кваліфікації у найкращих українських та європейських організаціях. В роботі використовують  високоякісні матеріали та інструменти. 

Цей автосервіс надає широкий спектр послуг різного рівня складності для будь-яких марок автівок

«АВТОритет» — справжній Клондайк для кожного козятинського водія. У цьому автомагазині широкий асортимент товарів для легкових машин різного типу: двигуни, різні види мастил, запчастини та інструменти. А кваліфіковані працівники нададуть консультацію із різних питань, що стосуються вашого авто.

«Coffeevarka» — атмосферна кав’ярня у самісінькому серці Козятина. Заклад відкрився лише три місяці тому, але вже став фаворитом багатьох мешканців міста. І це зовсім не дивно, адже тут не лише смачно, а й надзвичайно гарно. Запашна кава, різноманітні види чаю, фірмові напої, торти та тістечка — це те, що пропонує кав’ярня.

«Реберня» — ресторан. Це атмосферний заклад, де м’ясо та овочі готують на грилі прямісінько у залі. Найсмачніші реберця у Козятині саме тут. У «Реберні» можна не лише смачно повечеряти, а й пообідати — ресторан пропонує меню комплексних обідів із можливістю доставки додому чи до вашого офісу.

«ArmAto Pizza» — Піцерія. Це соціальний бізнес. Його заснував військовий, який бачив жахіття війни на власні очі, тож оформлення закладу відповідне — на стінах малюнки, які діти малювали для захисників, а в залі трапляється військова атрибутика. Тут готують найсмачнішу піцу у Козятині, яку можна замовити додому — у закладі діє доставка.

«Sushi Zoom» — суші-бар. У ресторані японської кухні готують із якісних та свіжих продуктів. Тут є доставка не тільки по Козятину, але й по навколишнім селам. А якщо клієнт забирає замовлення самостійно, отримує знижку. Є знижка і до дня народження (тиждень до і після святкової дати). Якщо ж у вас алергія на рибу чи сир — зроблять роли без цих продуктів. «Sushi Zoom» має власний застосунок для смартфонів, який полегшує замовлення страв.

«Гостинний двір» — комплекс відпочинку, який може скласти конкуренцію багатьом у Вінницькій області. Розташований за декілька кілометрів від Козятина, на мальовничому березі ставка у Пляховій. Апетитні страви, які готують у ресторані, прийдуть до смаку усім відвідувачам. Також на території комплексу є дитячий майданчик та будиночки для відпочинку.

«Соловейко» — супермаркет, який знають не лише мешканці ПРБ. Просторий та затишний зал, широкий асортимент продуктів, смачна випічка власного виробництва, кава за помірними цінами. Цей супермаркет — справжня знахідка, якщо немає часу стояти біля плити — у «Соловейку» можна придбати вже готові страви у відділі кулінарії.

«Господар» — магазин господарчих товарів.  Зовні непримітний і навіть старомодний, але в ньому можна знайти все, що потрібно доброму господарю чи господині. Тут надзвичайно широкий асортимент. Лопати для відкидання снігу, цвяхи, шурупи, катрулі, килимки та інші господарські товари продаються у «Господарі». Все необхідне можна придбати в одному місці за прийнятними цінами.

«Імперія свят» — Івент-агенція. Ця компанія працює на ринку Козятина вже багато років. Із «Імперією свят» будь-яка важлива для вас подія точно у надійних руках. Агентство оформляє святкові фотозони, займається організацією весіль, днів народжень, ювілеїв та корпоративів, надає послуги аніматорів.

«Piramida» — будівельна база, широко відома далеко за межами Козятина, адже здійснює доставку товарів у будь-яку точку України. Працює на ринку протягом 15 років. Тут є усе, необхідне для будинку — від елементів для внутрішньої оздоби вашої оселі до товарів, необхідних для того, аби зробити покрівлю. Сантехніка, побутова техніка, товари для опалення — це все є також тут.

«Новий стиль» — інтернет-магазин будівельних матеріалів. Тут можна знайти не лише усе, необхідне для будівництва. «Новий стиль» також пропонує широкий вибір керамічної плитки. Магазин здійснює доставку у різні куточки України.

«Новий стиль плюс» — магазин меблів та аксесуарів для оздоблення інтер’єру. Ексклюзивні меблі, штори, люстри, шпалери — це та багато іншого пропонують у магазині. Усе, необхідне для того, щоб з нуля створити інтер’єр у вашій оселі, зібране в одному місці.

«Дім меблів» — магазин, що допоможе створити затишок у вашій оселі. Тут є усі необхідні елементи, аби вмеблювати спальню, кухню чи дитячу кімнату. «Дім меблів» співпрацює із провідними меблевими фабриками України. В асортименті наявні як бюджетні моделі, так і ексклюзивні товари.

«TD-Меблі» — виготовлення меблів на замовлення. Місцевий підприємець Тарас Дибський працює на ринку Козятина не один рік і створить меблі вашої мрії, які довго служитимуть, адже в роботі використовуються виключно високоякісні матеріали.

«Вікна-двері» — магазин, який допоможе зробити ваш дім безпечнішим та вберегти тепло всередині оселі, а значить зекономити на опаленні взимку, адже всі знають, що якісні вікна та двері — запорука енергозбереження. Працівники швидко, якісно та в найкоротші терміни виконають ваше замовлення.

«Візаж» — магазин, який працює в Козятині з 2006 року. Спочатку в асортименті були тільки броньовані двері, вікна, пізніше з'явилися міжкімнатні двері, жалюзі, ролети. Усе — з високоякісних матеріалів. Зараз тут можна замовити й красиві натяжні стелі. У магазині кажуть, що з початком великої війни зменшився попит на двері та стелі, але збільшився попит на вікна. У новому році «Візаж» продовжить працювати, аби оселі козятинчан були теплі і затишні.

«Фонтан» — склад-магазин, який спеціалізується на сантехніці та опаленні. Тут представлений широкий спектр господарських товарів, інструментів, різних видів котлів та лічильників, електротоварів, а також усе необхідне для ремонту сантехніки.


 

«Бутічок для діточок» — справжня знахідка для усіх батьків, адже у цьому магазині є дитячий одяг для будь-якої вікової категорії — від крихіток-немовлят до підлітків. Це не лише штани, спідниці, кофти та сукні, а й верхній одяг. Також у магазині представлено широкий вибір якісного дитячого взуття.

«Імперія» — магазин одягу та взуття. Це рай для будь-якої жінки. Магазин пропонує ексклюзивний та якісний товар за помірними цінами. Тут можна придбати все, аби довершити свій образ — від аксесуарів та білизни до верхнього одягу і взуття. А ввічливі та уважні консультанти допоможуть обрати правильний розмір та фасон.

«Модна точка» — магазин чоловічого одягу та взуття високої якості. Тут є все, що потрібно чоловіку — від шкарпеток до піджаків та курток. Та окрім класичного чоловічого одягу в продажу є і спортивні речі.  А його родзинка — відділ спортивних товарів із широким асортиментом інвентаря для занять різними видами спорту — від плавання до альпінізму.

«Новинка» — двоповерховий торгівельний центр у середмісті Козятина. Все, що необхідно жінці, можна придбати в одному місці. На першому поверсі у продажу сувеніри та посуд, аксесуари, найрізноманітніший текстиль для дому, а також валізи, сумки та гаманці. Тут можна вибрати подарунок жінці на будь-який смак. На другому поверсі — рай для модниць, де продають якісний одяг та взуття.

«Екран» — магазин побутової техніки, який стабільно працює у Козятині понад двадцять років. Телевізори, комп’ютери, ноутбуки, пральні машини, холодильники обігрівачі — це далеко неповний перелік товарів, що зроблять ваш побут якомога комфортнішим. Окрім комп’ютерної та побутової техніки в «Екрані» також допоможуть підключити інтернет-телебачення, супутникове чи Т2, а також прошити супутниковий тюнер.

«Speak Now» — школа іноземних мов, викладачі якої доводять, що англійська — це зовсім не складно і тим більше не нудно. Тут можна навчатися як очно так і онлайн. Онлайн навчання частіше обирають дорослі, а стаціонарні заняття відвідують переважно дітлахи. Найменшим з яких — три роки. Уроки тут проводять у ігровій формі, влаштовують майстер-класи, тематичні тижні та інші активності.

«Smartum» — центр розвитку дитини, який використовує передові методи. Ментальна арифметика, швидкочитання, спідкубінг (збирання кубика Рубіка на швидкість) — це те, чого навчають вихованців викладачі. Також у центрі займаються підготовкою дітей до школи.

«Шанс» — турагенція, яка працює на ринку Козятина протягом багатьох років. Агентство якісно організовує комфортні тури різного виду: від уїкенду до кількаденних поїздок. Усе продумано від А до Я, тому клієнти, які користуються послугами агенції, ніколи не турбуються ані про трансфер, ані про проживання, ані про харчування.

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Козятина за сьогодні

21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура 14:04 Шукають 16-річну Аліну Саволюк Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:33 Не беріть у руки: у нашому районі розкидатимуть вакцини для імунізації диких тварин 11:00 Прикрашали весняне дерево і грали в старовинні ігри: фестиваль гаївок у Козятині photo_camera 10:04 Самгородчани стали переможцями III Міжнародного конкурсу мистецтв «VIRTUOS 09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up