Жахлива аварія, шахраї, крадіжки, насильство в сім’ї

Жахлива аварія, шахраї, крадіжки, насильство в сім’ї

Кримінальна хроніка

30 січня

Уночі в Козятині зламали дверний замок в нежилому будинку, викрали металобрухт та господарські речі.

У с. Козятин також вночі з гаража приватного домоволодіння поцупили бензопилу та овочі.

Відео дня

31 січня

На вул. 8-ма Гвардійська під час проведення поверхневого огляду 32-річного жителя м. Козятин поліцейські виявили коноплю. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів).

У с. Козятин невідомі побили вікно в будинку, залишили сліди підпалу.

У смт. Глухівці сварилися дві сусідки.

Також у Глухівцях чоловіка обдурив шахрай, представившись працівником банку. Шляхом обману він дізнався номер його банківської картки та пароль до неї. Після розмови потерпілий отримав смс з банку про зняття з його рахунку грошових коштів.

У Михайлині сварилися чоловік з жінкою.

У Козятині вкрали велосипед, який був залишений без нагляду біля магазину.

1лютого

У сквері ім. братів Волдаєвих на ст. Козятин було виявлено труп 47-річної жительки Київської області, при собі мала біометричний паспорт. Після проведення експертизи було встановлено, що смерть настала внаслідок асфіксії - закриття дихальних шляхів блювотними масами.

2 лютого

У Сестринівці чоловік викликав поліцію до п’яної дружини.

3 лютого

Мешканець міста поскаржився на сина, що за місцем спільного проживання бешкетував.

Жительку с. Махнівки за місцем спільного проживання побив її чоловік.

У Махаринцях жінка заявила на чоловіка, який вчинив насильство в сім'ї відносно неї.

4 лютого

У Козятині на автомобіль впало дерево, яке росло при дорозі.

5 лютого

У Йосипівці виник конфлікт матері з донькою.

У Козятині обікрали нежилий будинок. Пошкодили вхідні двері і викрали металеву плиту, газовий балон, предмети посуду, старий одяг.

6 лютого

Жителька с. Вернигородок заявила на чоловіка, який за місцем спільного проживання вчинив відносно насильство в сім'ї.

У Козятині встановлювали особу п‘яного чоловіка, який сидів при в'їзді на автостостанцію. Даного чоловіка в подальшому було доставлено до його місця проживання та передано родичам.

У Листопадівці двоє невідомих осіб під виглядом продажу хусток вчинили крадіжку грошових коштів з одного домоволодіння.

У Козятині до поліції звернувся чоловік, який виявив, що після спільного застілля з невідомими особами за місцем свого проживання 30 січня, викрадені речі. Вжитими заходами поліцейськими Козятинсьткого ВП було встановлено, що у вчиненні крадіжки обґрунтовано підозрюється 20 річний житель Ружинського району.

Біля с. Мшанець сталася ДТП. Після прибуття на місце події було встановлено, що водій автомобіля “Ауді” житель м. Вінниця, рухаючись по крайній правій смузі автодорогою Вінниця-Житомир в напрямку м. Житомир, поблизу с. Мшанець здійснив наїзд на пішохода. Ним виявився 21-річний житель с. Черепашинці Калинівського району, який раптово вийшов на проїжджу частину. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер в кареті швидкої допомоги.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up