Заказуха конкурентів?

Заказуха конкурентів?

На 1 та 3 маршрути поліція склала адмінпротокол

Ми живемо в країні, де один закон суперечить іншому закону. Враховуючи, що ще існують підзаконні акти, то знайти істину в якомусь окремому випадку складно. У такій ситуації є унікальне українське прислів’я: до кожного закону чи інструкції ще потрібно мати голову. Це за умови, якщо діють за інструкцією. Тільки бувають випадки, коли виконується чиясь вказівка на замовлення.

Минулої неділі водій “одинички” біля провулку Партизанський здійснив посадку пасажирів у автобус. У районі вулиці Білоцерківської водій третього маршруту висадив пенсіонерку. На обох водіїв було складено адмінпротокол за зупинку в не встановленому місці. Тобто, в місці, де немає облаштованої автобусної зупинки. З постанови Кабміну випливає, що посадку-висадку пасажирів можна здійснювати тільки на облаштованих зупинках.

Окремим пунктом посадка-висадка пасажирів може бути прописана  в документах перевізника, як зупинка на замовлення. Якщо слідувати таким правилам, то з міста до зупинки “Червоної Калини” транспорт може зупинятися тільки біля магазину? Таблички “зупинка автобусів” немає на всьому третьому маршруті. То чому протокол складають на  перевізника, а не міську раду, яка не спромоглася облаштувати автобусні зупинки по місту?

Відео дня

За законом, водій має право відмовити у висадці чи посадці пасажиру, якщо до зупинки громадського транспорту менш як 100 метрів. Як бачимо, що за іншим нормативним актом водій має право зупинитися на вимогу пасажира. Виникає питання, за якими правилами водії виконують маршрутні зобов’язання. І ми дивуємося, чому водії бувають злі.

Я не писав би цієї статті, якби не знав відгуків пасажирів відносно нового перевізника третього маршруту. Ще немає жодної скарги відносно його роботи. Виходить, за ввічливість та порядність ми його протоколом за адмінпорушення, якого він не скоював. Водії можуть не зупинятися на зупинках, де чатують поліцейські. Тільки постраждають від такого “ноу-хау” пасажири і більшість із них — пенсіонери.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:04 Невідома автівка, супер туалет та бур’яни в центрі міста 18:01 Чи дійсно «Укрпошта» розсилає повістки? Розбираємося 17:00 Просто боліла спина, а виявилося — у козятинчанки рак печінки з метастазами 16:41 Вісім років боротьби за життя: родина Поповичів збирає гроші на дороге лікування Від читача 16:06 Ігор Клименко зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Португальської Республіки в Україні Антоніу Вашку Алвеш Машадом 15:43 Касетні бомби на Вінниччині: як їх розпізнати та що робити play_circle_filled photo_camera 12:00 Киянка і дві школярки врятували цуценят, яких викинули біля ставка в селі Козятині 11:00 На Бахмутському напрямку загинув Герой з Махнівської громади 10:20 На Вінниччині вночі працювала ППО — збивали ворожі дрони 10:00 «Буду презентувати нашу громаду». Єрмолаєва їде у Вашингтон 09:04 Кого сьогодні вітаємо та що святкуємо. Історія, заборони та прикмети 20 вересня 08:38 Злочин у Махнівці: вкрала з продуктового кошика мобільний телефон та втекла 08:00 У п'ятницю, 20 вересня будемо зі світлом (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up