Військовослужбовця з Козятина Сергія Перенчука нагородили «Срібним Хрестом»

Військовослужбовця з Козятина Сергія  Перенчука нагородили «Срібним Хрестом»
  • На минулому тижні, 6 березня військовослужбовець з Козятина, депутат Козятинської міської ради Сергій Перенчук отримав нагороду від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського нагороду — «Срібний Хрест»
  • Земляки шлють вітання

— Шановні земляки, хочу від себе особисто і, сподіваюсь, від багатьох із вас, привітати депутата Козятинської міської ради, члена групи позафракційних депутатів — Сергія Перенчука із військовою нагородою. Сергій Степанович Перенчук зараз несе службу на східних рубежах нашої країни. Його військовий талант та відвага були достойно оцінені та відзначені. Хочеться лише побажати, щоб удача завжди була поруч із нашими захисниками. Щоб їх сила і відвага були достойно оцінені, а ми всі, щоб були достойні подвигу наших земляків та й усіх українців, хто став на захист держави. Слава Україні, — написала Аліна Діденко

Вітання від земляків

Відео дня

Довідково

Відзнака Головнокомандувача Збройних сил України. Нагрудним знаком «Срібний хрест» нагороджуються особи офіцерського складу Збройних Сил України за успішне планування і реалізацію завдань під час керування особовим складом в бою. 

Читайте:

Воїна з Сестринівки Олександра Данилюка нагородили «Золотим хрестом» 

Наш захисник Дмитро Плотніцький зіграв роль Кобзаря у прем'єрі «Невідомий Шевченко»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Денисюк Ніна

    Щирі Вітання і Подяка за наш захист!!!
  • Тоня Білан

    Вітаю! Дякую за  наш захист.
  • Oleksandr Amons

    Вітаємо нашого земляка
  • Наташа Сторожук

    Низький уклін,щирі вітання.💙💛🇺🇦

keyboard_arrow_up