«Викривлений хребет перетискає легені та серце. На операцію потрібно 400 тисяч»

«Викривлений хребет перетискає легені та серце. На операцію потрібно 400 тисяч»
  • Козятинчанці Аліні Гузовській потрібна наша з вами фінансова підтримка. У 21-річної дівчини важкий діагноз — задавнений ідіопатичний сколіоз дорослого, кут поперекового викривлення 75 градусів Кобб., виражений больовий синдром.
  • Рідні та близькі звертаються до всіх небайдужих і благають допомогти коштами аби прооперувати Ілону. Це врятує їй життя.

Мама Аліни Наталія організувала збір коштів у соціальних мережах. Дідусь Аліни, вернигородчанин Микола, звернувся до редакції «RIA-Козятин» з проханням опублікувати інформацію про важку хворобу його внучки та попросити у людей фінансової допомоги. Адже операція дороговартісна — 400 тисяч гривень.

— У внучки сколіоз, майже з дитинства. Це так лікували. Хребет викривляється і вже пережимає легені, серце, — розповідає Микола. — Внутрішні органи зміщуються в сторону, треба вставляти металевий імплант вздовж хребта. 

Через такий діагноз дівчині важко ходити, важко дихати. Вона часто втрачає свідомість.

Відео дня

За словами дідуся Миколи, часу, аби назбирати кошти не багато. На все про все  приблизно півтора місяця. Далі — обов’язкова операція.

— Лікарі сказали збирати гроші. Оперуватимуть у Києві, — говорить Микола. — Після операції вона, звісно, вже не буде так згинатися як ми,  зможе сісти  чи лягти, все буде зафіксовано, але це врятує її життя. Можливо люди відгукнуться і допоможуть, хто скільки зможе, бо сума для нас дуже велика.

Родина Аліни дуже вірить і сподівається на підтримку людей. 

Реквізити для допомоги:

Читайте:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анжела Боримська

    RIA-Козятин дівчину звати Аліна . Виправте ,будь ласка

    Ірина Шевчук reply Анжела Боримська

    Дякуємо за звернення. Виправили
  • Леся Місько

    Сумно. В нас в дитини теж сколіоз. Лягаємо в центр реабілітації.
  • Анна Щербата

    Її звати Аліна

keyboard_arrow_up