«Це як ковток свіжої води». По чергову подорож волонтерів з Самгородоцької громади до воїнів

«Це як ковток свіжої води». По чергову подорож волонтерів з Самгородоцької громади до воїнів
  • Минулої п'ятниці, 19 травня 2023 року відбулася чергова подорож волонтерів Самгородоцької громади до наших воїнів, котрі боронять неньку Україну від московської орди на сході країни.
  • Завезли все необхідне — плитоноски, резину для автомобілів, продукти харчування, ліки та засоби гігієни

Як повідомляє Самгородок Наш, поїздка відбулася завдяки зусиллям невтомних місцевих волонтерів Ярослава Михальчука, Олександра Радзієського, Олександра Максимчука та водія Віталія Коваленка — Потік допомоги від українців для наших захисників не пересихає і він є, без перебільшення, ковтком «свіжої води» бійцям котрі відчувають, що простий народ не забув про них і пам’ятає, кому ми завдячуємо своїм спокоєм в країні. Дякуємо Олегу Ковалю, який надав власний автомобіль, щоб допомога доїхала до наших мужніх Захисників, — йдеться у повідомленні

Вже вкотре допомогу надають Церква ЄХБ «Вефіль» та Благодійний Фонд «Серця України». Не залишились осторонь РГ «Церква Назарянина», ГО «Поклик Серця», пастор Сергій Онофрійчук, Віктор Куліш та дівчата з церкви Спасіння м. Козятин. Плитоноски для захисників надав волонтер з м. Львів Ігор Скальський. Резину для автомобіля військовим закупив голова СФГ «Олімп» Олександр Панасюк.

Відео дня

А колектив  Самгородоцька спеціальна школа за власно зібрані кошти закупив фрукти, воду, засоби гігієни, продуктові набори та ліки.

— Щира подяка усім хто надав пальне, аби поїздка наших волонтерів відбулася. В єдності наша сила! Гуртуймося! Перемога буде за нами!

Нагадаємо:

На благодійному концерті у Зозулинцях в підтримку ЗСУ зібрали понад 27 тисяч гривень

Читайте також:

Волонтерські справи: передали дві маскувальних накидки та закрили збір на авто нашому батальйону ТРО

«Радар проти дронів». Сергій Сиваківський про новий проект допомоги на ЗСУ

 «Дрон, на який збирали кошти, хлопці назвали Зозуля. Потрібні ще акумулятори»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up