Студентка Козятинського училища Юлія Маковська перемогла у Всеукраїнському гастрономічному конкурсі

Студентка Козятинського училища Юлія Маковська перемогла у Всеукраїнському гастрономічному конкурсі
  • Здобувачка освіти групи 6 з професії «Кухар. Кондитер. Офіціант» Козятинського залізничного училища Юлія Маковська посіла перше місце у Всеукраїнському гастрономічному конкурсі «Фруктово-ягідні гастрономічні смаколики України».
  • Дівчина приготувала та презентувала «Крученики з беконом під вишневим соусом» та «Сирні пончики з вишнею».

Як повідомляють на офіційній сторінці навчального закладу, конкурс  відбувся в межах співпраці Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області з «Асоціацією рестораторів та готельєрів м. Дніпро» в форматі онлайн.

Оцінювали роботу учасників конкурсу відомі шеф-кухарі, представники громадських організацій та об’єднань.  Конкурсні роботи переможців будуть внесені до верстки електронної версії книги «Гастрономічний код нації. «Фруктово-ягідні гастрономічні смаколики України».

— Пишаємося нашими вихованцями. Дякуємо нашим Захисникам за можливість навчати та працювати за ради майбутнього нашої Незалежної України! — йдеться у дописі

Відео дня

Довідково:

Мета конкурсу — залучити здобувачів освіти до приготування страв української кухні; дати можливість поділитись з мешканцями України своїми сімейними, регіональними або всеукраїнськими рецептами для збереження та передачі гастрономічної спадщини України; донести мешканцям України та Європи гастрономічні та кулінарні традиції України.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (20)
  • Оксана Чулуп

    Молодець !!! Так тримати і знову перемагати
  • Любовь Тимошевская

    Вітаю з перемогою
  • Ліна Цимбалюк

    Люба Вишня,вітання наші!!!Успіхів!!!
  • Микола Олександрович

    Молодець

keyboard_arrow_up