Прогноз погоди

Прогноз погоди

найближчої ночі морози сядуть у 

Скандинавії, Балтиці, Білорусі, Молдові, трохи в Румунії, ясно, що в Альпах, у гірських районах Піренеїв і в Україні.


У нас ніч на 10 січня буде з морозами в межах 2-8 градусів, на Закарпатті та на півдні Криму +1+4 градуси.


Сьогодні вдень температура повітря в Україні становитиме 0+4 градуси, на Закарпатті +4+9 градусів, у Сумах, Харкові, Чернігові 0-3 морозу.

Відео дня


Антициклон визначатиме суху погоду, переважно ясну, в більшості областей України.

Трохи збільшиться хмарність у західних областях та на північному сході - Суми, Харків, але без істотних опадів все одно.


У Києві найближчої ночі -3-5 градусів, завтра вдень 0+3 градуси. Без опадів. 
Надалі втримається холодна погода. 13-14 січня морози посиляться.


Ще раз нагадую. що зараз атмосферний тиск росте, холод поширюється, тому усі залежні від таких погодних змін зверніть більше уваги на себе.


Бо на холоді часто течуть сльози, тому не забудьте хусточку або нешкіряні рукавички, а плетені чи з тканини чи флісу, щоб легше було змахнути сльозу, виникають негативні реакції на холод - захистіть обличчя кремом. Лише не зволожуючим!


І хай у торбі чи в автомобільній аптечці полежать якісь знеболюючі від голови чи щось вам знайоме і безпечне, що приводить у норму артеріальний тиск - бо високий атмосферний тиск також може впливати на голову та судини.


І тримайте ноги у теплі - буде тепло і комфортно, тим паче, що зараз не слизько.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up