«При Діденко такого не було. Поїдьте і сфотографуйте все, що бачать очі»

«При Діденко такого не було. Поїдьте і сфотографуйте все, що бачать очі»
  • Минулими вихідними на гарячу лінію газети «RIA Козятин» звернулися люди нашого міста, які люблять красу.
  • Їх вразило те, що раніше на клумбах біля управління освіти було красиво і прибрано. Хтось вже без всякого сорому їздить через квітник автівкою.
  • При Аліні Діденко такого не було. Приїдьте і що там робиться на власні очі побачите,  казали, жінки

За вказаною адресою ми були в неділю 24 березня. Ще з дороги нам кинули в очі варварськи кроновані берізки та колія від автівки на розкопаному квітнику.

Для озеленювачів міської ради, ще раз хочемо нагадати поради екологів. Вони кажуть, що кронування дерев це—операція, при якій хворому дереву дається шанс на виживання. Лісопатологи пояснюють —Кронування дерев — це обрізка зламаних, висихаючих гілок з метою омолодження дерев, яка покращує не тільки внутрішній стан дерева, але й його естетичний вигляд. Передбачені й строки для кронування. Його за висновком спеціалістів лісу проводять, коли з дерев облетить листя і до початку руху соку на весні. Як покращили внутрішній стан дерева виконавці замовлення на кронування дерев, видно на кожній молодій берізці. Берізку. що над тротуаром, де ходять діти спиляли не до кінця, решту відламати, так що стовбур сокоточить. З пилками прийшли, ніби нормальні комунальники, а пішли від управління освіти звичайними варварами.

Відео дня

З лівої сторони при вході до управління освіти хтось перекопує земельну ділянку з зеленою травичкою. Чи то та земельна ділянка мала бути квадратна чи прямокутної форми. Вийшло форми пораненого серця, мабуть в солідарність поранених берізок.

З правої сторони з одного квітника зробили три. В середині тих квітників купа будівельних відходів.

. Біля сходинок в приміщення стоїть сміттєвий бак, так само стоїть, як стояв при Аліні Діденко тільки доріжка до урни разом із таненням снігу кудись поділась.

І останнє На стіні приміщення висить наш державний прапор. Кронштейн для прапора змонтовано таким чином. що він має звисати. Коли вітром його намотало на флагшток, то мабуть, його комусь, хто саме ближче до вікна треба розкрутити. З цим символом України воїни ЗСУ ідуть на штурм позицій ворога.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (9)
  • Геннадий Ткачук

    Різниця в тому що керівник освіти Козятинського району п.Діденко була гадзинею ,а зараз в місті в фаворі нехлюйство ,тому і біля приміщення творять руїну .Як в місті так і там ,тобто ніяк
  • Тетяна Костюк-Канєвська

    Таке враження , що в нашому місті працює група диверсантів .Нищать , трОщать , пиляють , рубають.
    Немає ні толку , ні порядку .
    І то у всьому !
    БОляче за своє місто .

    Tetyana Kostyuk reply Тетяна Костюк-Канєвська

    Тетяна Костюк-Канєвська  Дно...
  • Людмила Лавренюк

    Щоб хто не казав, кругом на кожному кроці потрібен господар.який би брав важелі впливу  на себе !  Того, що більша частина людей інертна до всього і всім байдуже ! Бачте згадуєте Аліну Анатоліївна ,значить була на своєму місці керівник установи !  І всерівно знаходиться людина.яка без свого імені, щур яке вколола за регіони чи Опж ! А назвати не може кого тягнула на ланцюгу в партію ! Отакі ми людиська ,сидимо і чекаємо Перемоги і залякуючи фразою … ось повернуться хлопці і наведуть порядок !
  • Культура Місто

    Шановні редакція. Не висвітлюйте неперевірену інформацію.

    Вячеслав Гончарук reply Культура Місто

    Вибачте фотоапарат— поганий перевіряючий

keyboard_arrow_up