Працюють всього вісім днів, а вже відправили дев'ять посилок

Працюють всього вісім днів, а вже відправили дев'ять посилок
  • Волонтерка Ірина Дигай написала пост звітності та подяки за пророблену роботу. У новому напрямку приготування страв дівчата працюють лише вісім днів, а вже встигли наготувати та відправити захисникам чимало домашніх смаколиків.
  • Разом з тим повідомляють —  наразі є потреба в мʼясі, капусті та олії.
  • Що готують та як долучитися до допомоги — у матеріалі

Нагадаємо, активні волонтерки з Махнівки, на чолі з Іриною Дигай, відкрилися і приступили до приготування у вівторок, 2 квітня. Нашим захисникам не доведеться вже нічого варити та тушкувати. Залишиться тільки відкрити пакет з готовою, уже звареною та приправленою любов’ю стравою та смакувати.

У меню — голубці, гречка з м'ясом, горох з м'ясом, тефтелі, макарони по-флотськи. Якщо буде сезон і буде риба, то ще й вона з овочами.

Вчора, 10 квітня Ірина написала пост звітності та подяки. Як зазначає Ірина, працюють вони всього 8 днів. За цей період вже відправили 9 посилок нашим військовим.

Відео дня

— Тільки за сьогодні ми відправили 4 посилки нашим односельцям і не тільки — загальною вагою 110 кг. Одна посилочка вирушила до Вінниці, там доукомплектується та поїде далі. Звіт отримання буде. Також відправили продукти військовим машиною. 60 пакетів голубців віддали вчора родинам військових. Жир, сало, мед, кава, консервація, яйця, цукор, маргарин, цибуля, сухі борщі та каші, багато домашнього печива, чай ,кетчуп, сало з часником, тушонки, мед, ковбаса — це все сьогодні доставили до нас а тоді поїхало за призначенням! Дякуємо за довіру та допомогу, — підсумувала Ірина Дигай

Адреса волонтерів: Махнівка,Соборна 8 (поряд з Новою Поштою). Пишуть, що є потреба в мʼясі, капусті та олії. Також будуть вдячні за будь-які продукти. Тому що потрібно все.

— Тож якщо маєте бажання та змогу допомогти — дякуємо. Як отримаємо звіти від хлопців-звичайно поділимось з вами.

Реквізити:
5168752018455785

Читайте також:

«Антенні комплекси «Avenger» потрібні для того, щоб пташки літали ще далі»

Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up