Наша землячка отримала подяку від СБУ повернулася додому

Наша землячка отримала подяку від СБУ повернулася додому

Недавно ми повідомляли, як наша землячка вела переписку з незнайомцем, який пропонував їй за 100 доларів ставити мітки. Даша стала торгуватись, а коли зійшлися на 4-х сотнях доларів домовились про зустріч. Після телефонних перемовин вона повідомила про роботодавця правоохоронцям.

Познайомилися ми з Дашею ще на площі нашого міста під час «Богатирських ігор», де вона за конкурс з стортсменами отримала приз з рук найсильнішої людини світу Василя Вірастюка.  Коли нам стало відомо, що вона приїхала додому в неділю, 6 березня ми поспілкувалися з нею в телефонному режимі.

— Даша розкажи, як ти опинилася у Чернівцях?

— Справа в тому, що гуртожиток нашого інституту розташований в районі історичної спадщини. Педагогічний колектив нашого ВУЗу, боячись бомбардувань цього мікрорайону, прийняв рішення гуртожиток закрити. Було у мене два варіанти їхати додому чи знайти квартиру. Подруга-однокурсниця запропонувала третій варіант— поїхати до неї в Чернівці.

Відео дня

— Даша, то дійсно був посібник диверсантів чи, можливо, молодий чоловік якого потягло зіграти роль закоханого Ромео?

— Я не не знаю таких подробиць. Мені в СБУ подякували за допомогу. Хто б він не був нехай знає, що говорити у час військового стану. Мені його не шкода.

— Ти вже знаєш чим вдома будеш займатися?

— Точно знаю, що буду займатися дистанційно та допомагати своїй бабуся знімати стрес. Вона у мене таки трохи налякана. Наперед нічого не загадую. 

— Як тебе бабуся зустріла?

— Вона хотіла, щоб я подалі була, подалі від нашого міста, а коли я приїхала то дуже зраділа. Адже коли вона трохи панікує, я її підтримую, тому й приїхала до неї.

Більше ми Даші питань не задавали. Вона лише годину тому з Чернівців до нашого міста добралася з трьома пересадками.

Читайте нас також у:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up