Козятинці вийшли на страйк — терпіти нема сили

Козятинці вийшли на страйк — терпіти нема сили

Містяни страйкують проти закриття Центральної районної лікарні. Дружно сканували під стінами міськ-  та райради — "Банду геть! Ганьба!"

Відео дня

Близько півтисячі козятинців зібралися біля пам'ятника Михайлу Грушевському  о 15.00. Потім всі вирушили на Центральну площу.

Люди  поставили ультиматум: якщо очільники міста та району не потурбуються про збереження лікарні, то блокуватиметься рух транспорту на залізниці. Козятинці вийдуть на площу у четвер, на 15.00

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Галина Яроцкая

    так вам и надо

    PoMaryna Lytvynchuk reply Галина Яроцкая

    а что так ?
  • Валентин Юрчак

    Вот так в социальной борьбе и вырабатывается классовое сознание масс. Ни Порошенко, ни Гройсман, ни американка Супрун не сделают жизнь лучше. Только сами.
  • Анонім

    А чому в лавах протестуючих заступник мера Вечеря? Рішив очолити революцію в Козятині. Спасає від народного гніву  задниці пузира, мафіка і оркуши.
  • Гость

    Правильно делают! Если местная власть ( если этих ..... можно так назвать) ничего не делает для людей ( жителей) города, то пора уже самому народу заняться наведением порядка в городе. А мера с его свитой  пеньком под зад.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:07 Пройшли центром міста з п’ятиметровими рушниками: День вишиванки-2024 photo_camera 10:41 Під ранок на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі дрони 09:52 Цей день в історії, 18 травня: яке сьогодні свято, прикмети і забобони 19:00 «Ти мій маяк, без тебе ніяк». Козятинський гурт «Draft» презентував новий трек play_circle_filled Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:16 Штрафи для ухилянтів: Зеленський підписав закон 16:51 Важлива кожна гривня. Допоможіть Юрію Родюку перемогти рак 16:15 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:58 Життя Максима обірвав ворожий дрон, коли він виконував бойове завдання 15:13 Україна готується до спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 13:31 Коли та на скільки сьогодні козятинчанам відключатимуть світло: деталі 12:29 Нічна атака дронами: пошкоджено енергетичний об'єкт на Вінниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up