Коли сусід залазить за вашу межу

Коли сусід залазить за вашу межу

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулися мешканці села Козятин.

Вони повідомили, що сусід поставив паркан на їх території. Щоб встановити істину, вони навіть викликали землеміра. Знаємо, що аналогічних ситуацій між сусідами вистачає і, можливо, наша розповідь допоможе уникнути багатьох конфліктів, кого розділяє межа.

Журналісти долучилися до процесу. Крім преси, на вулиці, де відбувався земельний спір, були присутні представник інституту земельних відносин з міста Вінниці та сусіди конфліктуючих сторін. Зробивши заміри земельних ділянок, було встановлено границі обох наділів сусідніх господарств. Згідно з державними актами на землю, встановлені раніше межі виявились не правильними. За словами гостя з Вінниці, інженера за фахом, це справа судового розгляду чи підписанням мирової угоди між обома чи трьома суб’єктами господарювань.

За твердженням інших сусідів конфліктуючих сторін, така мирова угода між цими вже була підписана. Адже це вже третій між ними земельний спір з викликом спеціаліста. Після другого такого спору, за словами нейтральної сторони, було підписано мирову угоду.

Відео дня

Сусід  — це людина, яка послана Богом. Запам’ятайте, ніхто навіть клаптика землі з собою не забере. І дивно чути, що сусід сусіду труїть кури, чи щось будує на території свого ближнього. Сусід має бути людиною, яка перша відгукнеться на допомогу при скруті. Сусід, це той, хто ближче стоїть, ніж родичі, які далеко. Не нехтуйте правилами, що склали люди. Суддя, якщо дійде до суду, розсудить за законом. Тільки не відомо, чи буде той суд по совісті. Адже в цій ситуації не праві обидва сусіди.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up