Хліб, рогалики, булочки: у Журбинцях, Дубових Махаринцях та Блажіївці захисникам печуть смаколики

Хліб, рогалики, булочки: у Журбинцях, Дубових Махаринцях та Блажіївці захисникам печуть смаколики
  • Сьогодні, 13 липня у селах Самгородоцької громади кипить робота. Волонтери їдуть на Бахмутський напрямок і попрохали місцевих жителів долучитися випічкою. Все як завжди: хліб, рогалики, печиво, булочки, хто що може, по можливості.
  • Нашим хлопцям буде приємно покуштувати домашню випічку.

— Дорогі журбинчаночки! Звертаюся до усіх хто переймається нашими дорогими воїнами, які виборюють кожний метр нашої землі ціною власного життя. Прошу долучайтеся до збору, їдуть кілька машин напрямок один але в різні бригади, в четвер 13 числа печемо і приносимо до Олішевської Н.М. Не будемо байдужими разом з нашими воїнами будемо наближати перемогу, — написали у групі Веселі Журбинці

Згодом господині почали писати і викладати фото з випічкою. Так, жителька села Блажіївка Марина Задорожна теж закликала пекти смаколики.

— Давайте долучатися до жінок села Дубові Махаринці та допомагати їм в приготуванні домашньої випічки для наших Захисників. Сьогодні після 15.00 години приїде до мене машина за випічкою, якщо хтось має бажання то долучайтесь. Можна пекти пиріжечки, рогалики, пряники та хто що бажає.

Відео дня

Нагадаємо:

Читайте також:

Ціль — 100 тисяч гривень. Збирають кошти на авто старшому офіцеру батареї з Глуховецької громади

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up