Дві події одного дня, пов’язаних із війною з Московією

Дві події одного дня, пов’язаних із війною з Московією

У Козятині зібрались ветерани війни з Росією та ті, що служать в ЗСУ і беруть участь в бойових зіткненнях.

Перші обговорили ситуацію відносно хуліганських дій до ветерана війни, проблеми їх соцзабезпечення (від житла до медобслуговування). Інші (в публікації зверху) — нагороджували: командир воюючого підрозділу нагородив реальних помічників ЗСУ в зоні бойових дій.

Для інформації

Що, можливо, зміниться  в житті ветеранів війни з Московією? На повному серйозі у ВР України обговорюється перегляд статусу ветеранів АТО. Такий придуманий Порошенком сленг “АТО” зникне. Людей, що не були на передовій в зоні бойових зіткнень, позбавлять статусу і всіх пільг.  Добробатів “взують” по-повному, хоча ці люди на таке  розраховували на інше не сподівались.. Подібне пережили чорнобильці, ветерани-афганці, хто був в інших війнах, наприклад, Карабах. Пільги матимуть монітарний характер або персонально-грошовий. Основним джерелом підтвердження участі буде журнал бойових дій підрозділу, які за 2014 по 2017 р. вилучені генеральними штабами. Добратись до них буде майже не реально, тим більше вносити зміни, доповнення. Можна констатувати: “шеф, все пропало”. Добросовісність ведення майже технічно не реальна. Є поранені в бою, покалічені, а за документами у багатьох — “необережне поводження зі зброєю”. Про  це травмований навіть не знає.

Відео дня

Виникає питання: “А що ж реально?” За місцем проживання подавати “подання” типу “я воював, поранений, захворів — дайте спеціальну постійну грошову підтримку на місяць, рік, або пожиттєво”. Через  приниження, можливо дадуть, а, може, ні. Якщо в бюджеті грошей немає, то це вже горе не держави, а ваше. Певно, що не всі підуть через такі процедури.

На зборах влада робитиме все, щоб забалакати, розобщити, розбити на малі групи, осередки ветеранів. Що їм успішно вдається...

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:21 Футбольна весна прийшла у Козятин 20:19 У Сестринівську гімназію завітав Воїн Віталій Кодлубай. Зворушливе відео play_circle_filled 16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up