Довгожителька: мешканці нашого району Парасці Сторожук виповнилось 104 роки

Довгожителька: мешканці нашого району Парасці Сторожук виповнилось 104 роки
  • У четвер, 20 жовтня жителька Хмільницької громади Параска Сторожук відсвяткувала 104 роки

До привітання іменинниці долучилися представники Хмільницької міської ради. Гості вручили вітальні листівки, квіти та грошову допомогу. А також побажали Парасці Іванівні міцного здоров’я, душевного спокою, радості і тепла від рідних сердець.

Довідка

Відео дня
Параска Іванівна народилася в 1918 році в селі Думенки в багатодітній сім’ї, пережила голодомор, воєнне лихоліття. Все життя трудилася біля землі в рідному селі. До 101 року ще сама давала раду і собі і домашньому господарству. А потім дочка забрала її до себе в Хмільник.

Бабуся читає газети, цікавиться життям громади, країни. Вона виховала п’ятеро дітей, які подарували їй 16 онуків, 8 правнуків і 16 праправнуків.

Додають — з самого ранку Параска Іванівна приймала вітання від численних нащадків, але найочікуванішим було вітання від онука Володимира, який зараз захищає Україну від агресора.

Читайте також:

Свій 75-річний ювілей зустріла жінка, яка працювала електрогазозварником і будувала «Азовсталь»

З комп’ютером на «ти» 90-річна Маргарита Пазельська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Микола Співаченко

    Я чув,що бабці президент повисив пенсію на десять гривень.Прем'єр прилетів літаком і особисто вручив від президента розпорядження,щоб бабуля відкрила рахунок і через 'дію',зайшла в свій кабінет ,маючи ноутбук і професійний,останньої моделі смартфан' одержала доручення в нотаріуса і одержала своїх десять гривень.за таку благодать 'сходить в церкву мп поставить свічку і сорокауст не менше десятини пенсі.І подякує  президенту,гаранту проституції

keyboard_arrow_up