День дітей на передовій

День дітей на передовій

Воїни на передових позиціях по особливому відчувають те, що наша боротьба ведеться за майбутнє наших дітей.

День захисту дітей ми разом із бійцями батальйону імені генерала Кульчицького  відзначили в прифронтовій зоні в межах м. Попасна, с. Камишоваха Донецької області. Розпочали свято з молитви батьків за всіх дітей українського народу. Пройшла цікава програма, підготовлена діточками. Зі словом привітання до дітей звернувся заступник по роботі з особовим складом батальйону Володимир Пастушок. Він разом із капітаном, начальником штабу Олегом Швецем привіз подарунки дітям. Військові поділилися з нами та дітьми козацьким бойовим духом.

На завершення провели молитву із дітьми за батьків. Пройшла виховна розмова із наголосом необхідності любові до Матері України. Адже основа нашої Перемоги полягає у формуванні світогляду майбутніх поколінь у державотворчому руслі.

 

Відео дня


 

 

 

Вони фундамент майбуття України

Сам Христос нас призиває оберігати дітей та забезпечувати їм всі умови для розвитку, як  духовного, так і національного. Наш прямий обов'язок допомогти їм пізнати Христа, відкрити дверцята дитячих сердець для правди, для добра, для Ісуса.

Бо саме вони, наші діти, являються фундаментом майбуття для нашого українського народу.

«Пустіть дітей! Не бороніть їм приходити до мене» (Мт. 19:13), — призиває нас Господь. А ще — оберігати дітей від всякого роду спокус цього світу — від брехні та лицемірства, від злоби та агресії. Їхні дитячі серця, немов губка втягують все те, що відбувається в середовищі, в якому вони зростають. Тож створити сприятливу атмосферу для щасливого дитинства та формування особистості — святий обов'язок кожного із нас та запорука здорового духу у майбутньому.

Тож ми повинні пам'ятати і про відповідальність перед Господом за неналежне виконання свого батьківського обов'язку, чи неналежне ставлення до проблем дітей у суспільстві загалом.

Христос звертається, напоумлюючи кожного із нас: "А коли хто спокусить одного з цих малих, які вірять у Мене, то краще йому було би прив’язати жорновий камінь на свою шию і кинутися в море." (Мрк. 9:42).

Як відлуння Євангельської науки звучать слова 41 пункту 44-рьох правил Життя Українського націоналіста: “Люби і опікуйся дітворою, як майбутнім нації”.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up