Давайте всі разом зробимо диво. Маленький Миколка хоче одужати

Давайте всі разом зробимо диво. Маленький Миколка хоче одужати
  • Маленький Миколка, наш земляк, обділений можливістю самостійно ходити і бігати.
  • Рідні та близькі просять допомогти на лікування, аби допомогти здійснити мрію хлопчика вилікуватися і повноцінно жити

Відомо, що хлопчик — правнучок відомого у Бродецькому подружжя педагогів Чумаків, якого назвали на честь нині уже покійного глави сімейства Миколи Петровича.

На жаль, Миколка обділений можливістю самостійно ходити і бігати. Хвороба не відступає від хлопчика, не дивлячись на постійні пошуки родиною шансів на видужання. Вже пройдено багато обстежень, аналізів, лікування, реабілітації, які так і не змогли поставити Миколку на ноги. Але родина не втрачає надії. Цього разу їм потрібно на лікування 50 тис. грн. Вони знову візьмуть у борг, як і попередні рази, бо для них головне — вилікувати дитину.

Але ми можемо їм допомогти у цій складній ситуації. 100-200 грн не обділять сімейний бюджет тих, хто поділиться ними. А для батьків хлопчика це буде значною підтримкою.

Відео дня

— Прохання допомогти синові моєї подруги, дати можливість на нормальне повноцінне життя. Я дуже сподіваюсь що Ви не залишитесь байдужими і відгукнетесь, —  пише Марина Ткачук. — Завчасно дякуємо за допомогу і бажаємо всього найкращого Вашим родинам

Реквізити для допомоги

Карта мами

Згодом повідомили — в таке чудове свято для родини Миколки надія стала ще ближчою, загальними зусиллями вже зібрано майже 43 тисячі гривень. Залишилось зовсім трішки

Давайте всі разом зробимо диво.


Читайте також:

«Мамуся поїхала на лікування в Німеччину. Допоможіть закрити збір»

«Результати біопсії: ракових клітин не виявили». Попереду у Емілії Войтюк операція на ніжці

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up